Tak dnes po sražení k zemi...

Když jsem od kluků odjížděl, tak jsem si škrtnul na výjezdu z dílny a pak při testovací jízdě o jeden retardér

, ale jinak jsem nadšenej...Zítra uděláme s Kobym fotky - btw - kdo se chce přidat, tak jsme v deset ve Štěrboholích u Shellu na myčce a pak všude možně
Je to teda dole jako prase, pohodlný je to stejně prakticky, akorát jakoby víc kopíruje terén... Někomu by to mohlo trochu vadit, ale já to u sporotvního auta považuju za samozřejmost. Co mě po prvních pár km vyděsilo, tak byl ten retardér.. takovej ten širší, torchu splasklej už (ne uprostřed), najel jsem na něj takovým tim hupnutím a to byla chyba - jak to propérovalo tak jsem škrtnul. Celej večer jsem testoval nejrůznější pásy po okolí a při trochu inteligentním najetí už byly všechny bez problému. Budu muset prostě víc přemejšlet za volantem
Co se mi hodně líbí je mimo ubercool vzhledu jsou jízdní vlastnosti... Trochu jsem to přikrmil v jedný zatáčce a to co mi na NC vadilo je skoro fuč - skoro úplně to nahradilo i stabilizátory (vim, že jen do určitý míry), prostě žádnej náklon

Pohodlný je to skoro stejně, prostě ne žádnej brutál.