Plány na 2016?
Kam to bude?
plány čo sa týka dovolenky vyzerajú na Alpy & Taliansko (Elba + Toskánsko)
nejakých 10 dní chcel by som Julské Alpy potom popri Soči po pobreží do San Marína odtial cez Muraglione Pass k Florencií. Pod Florenciou stráviť pár dní v Toskánsku a po druhom pobreží do Álp cez Gardu do Švajcu a naspäť do Brna.
Súčasťou mojho plánu na 2016 je zohnať druhú Mazdu MX-5:
Inak skor či neskor budem musieť moju Miatu odstaviť tak ak by ste dakto mali NBfl 1.6-ku (v najhoršom prípade 1.8Vvti) do 200.000km s klimou bez hrdze v dobrom stave (ideál bez tuningu) rád prídem pozrieť prípadne odkúpim
Plány na novú sezónu čo sa týka auta?
Chcel by som nájsť pár koní dakde
... tak dvihneme výkon ale stále zostaneme pri atmosfére a dúfam že sa podarí na jar ísť na brzdu aby sme vedeli čo tam mám
a ešte pár vecí sa pomení to postupne.
Takže Exh-Intake spraviť, hlavu spraviť pri jednom a vyčistiť motor, CAI + AFM z RX-7,...
na jar ešte dostaneme nové papučky asi Nokian Line alebo Bridgestone Potenza RE003
Potom ešte dajaké veci v interieru a možno na exteriéry poriešiť (celolak odkladám kvoli parkovaniu na ulici občas
)
Auto som síce pred mesiacom zazimoval no počasie na začiatku mesiaca ma prinútilo ju vytiahnuť a ísť sa previezť znova a až teraz ju natrvalo zazimovať. Bol som tradične po slovensku na zahorí smerom na Myjavu k ČR hranici a naspäť cez PN.
nejaká tá z výletu posledného
krásne cesty & krásna príroda
v ČR pri tradičnej rozhladni a potom do Kuželova
stromy ako namalované
na výlete si to odniesla len vaňa aj keď asi o milimeter väčšia kolaj a mohol som
... si pískať
foto aj s kúskami vozovky asfaltu z cesty a aj vypúštací šrób si to odniesol
a už sme zazimovaný auto rozobraté (motor), odstavené, vyčistené, tesnenia premazané aj strecha, pod plachtov si relaxuje a teší sa na novú sezónu 2016... proste všetko ako každý rok...