od kubec99 » 14 dub 2010, 20:43
Tak aj ja sa teda pridam do majitelov hrdzavejucich MX5. Znie to kruto ale je to fakt. Mam NBfl r.2001 a uz som musel ocistit lavy zadny lem od par hrdzavych flakov. Nastastie to bolo na tomto mieste len v zarodku takze dufam ze toto miesto este par rokov vydrzi. No o dost horsie je to pred lavym zadnym kolesom v zadnej casti prahu som sa pri bruseni pluzgierikov dostal az dovnutra. vznikli mi tam dve dierky a vysparal som odtial s drotom dost olupanej hrdze. Potom som to cez zablendovane otvory v podblatniku a aj cez tie obrusene dierky vystriekal anikoroznym pripravkom (nieco ako REZISTIN). povytieral zakladnou farbou, zatmelil a nastriekal sprejom a lakom. Je to sice vidno ked si k tomu clovek klakne a pozrie na to miesto, ale dufam ze som aspon trochu oddialil rezanie a navaranie kusu noveho plechu. Tym sa dostavam k otazke, preco to tam podla vas hrdzavie? Mna napadlo, ze mam prasknutu odtokovu hadicku, a za dazda mi tam tecie voda. Tak som do tej hadice natlacil o par mm uzsiu hadicku, ktora vysla az pod autom. teraz mam istotu ze mi tam netecie:-)

NBfl Sportive r.2001 1.8l, Torsen, 6st. prevodovka, BC Racing 6/5, Buddy Club P1 Racing SF...