PavelS píše:Přesně takjá jsem nezaznamenal teda žádný snížení komfortu ani na těch - 50mm ale je to samo individuální...
PavelS píše:Ja neříkám že se auto malinko nepřitvrdí a že nepřijde o část chodu tlumiče
PavelS píše:Myslím, že stejně jako dopr říkám pořád to samé, ale nevadí
cafe-racer píše:Objektivně se auto stane míň komfortní, jak to kdo subjektivně vnímá je pochopitelně každýho věc a dokud jsem si to obojí nevyzkoušel tak bych nevěřil jak může být MX-5 pohodlný auto v sérii.
@P2M - notabene když jezdíš se svojí polovičkou, případně i s dcerkou, fakt si to vyzkoušej než se rozhoupeš (protože na sportovním podvozku už se moc nezhoupneš). Nic to nestojí a sám si uděláš nejlepší obrázek.
TeeJay píše:Martine, s tím se nedá než souhlasit, na druhou stranu ale stále platí, že v závislosti na typu tlumičů a pružin může auto komfortu pozbýt málo a získat na řízení hodně. Nebo taky naopak.![]()
Zrovna Karel ale ještě se svou Černou Kočkou (jeho bývalé NB, teď ji má opět MXfanda), jezdil na OEM Bilsteinech nejspíš se sníženýma pružinama (podle výšky to jinak být nemůže) a na pohodlí si nestěžoval a nestěžuje si ani MXfanda či jeho žena při zahraničních výletech
A tak si stále myslím, že se auto dá rozumně snížit, aniž by to opravdu špatně dopadlo, a různé cesty ke snížení vedou k různému poměru zachovaného komfortu a zlepšení řízení.
Tím bych to mírumilovně uzavřel a těším se na další projížďku, na který se v tý tvý taky svezu, ať poznám B8 i v NCčku
Tomin píše:Mírumilovný příspěvek. Kdysi jsem v AutoPalace viděl tuhle samou (myšleno edici). Tmavěhnědá střecha a sedačky. A barva kastle byla z dálky i při bližším pohledu černá. Ale při detailním zkoumání v místě kde se odráželo slunce měla barva fialový nádech a tón. Moc se mi to líbilo. Není to případ i té tvé? Taky se mi dost páčí ty černolesklé rollbary za sedadly. Doporučuju takto nabarvit i stříbrný pruh v kabině mezi výdechy klimošky. Některé NC3 mají v lesklé černi i ty stříbrné prvky na volantu. Ve vnitř je to pak hodně nóbl! Jo abych nezapoměl - kvituju vkus ve výběru materiálu střechy! Chtěl jsi předem plátno, nebo to byla loterie?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 13 návštevníků