Majdalénka [NA]

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Majdalénka [NA]

Příspěvekod jardaj. » 17 dub 2013, 19:41

Jako pokus je to dost drahý. Tou horkovzdušnou pistolí se to celé neprohřeje na potřebnou teplotu a navíc tu teplotu těžko pohlídáš. Možná by to šlo i infrazářičem nebo několika a změřit teplotu aby byla jasná i vzdálenost. Možná by byl ten infrák i lepší, protože se z něho teplo šíří vlněním takže by se to prohřívalo durch. Jeden by asi nestačil, ale nahřálo by se to možná dvěma a najednou?.
jardaj.

Příspěvekod kousmen » 19 dub 2013, 13:39

No infrazářič, to už je na mě moc velká věda. Spíš se vyprdnu na zasouvačky a udělám z toho jenom ty trojúhelníčky a zadní okno, to se ohýbat nemusí...
Ale kdyby tady byl někdo z moravy s velkou troubou, tak se klidně přihlaste. :D
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod jardaj. » 19 dub 2013, 14:06

Kousií, dostal jsem takovej nápad. Komaxit se vypaluje taky při 180 st., tak by to šlo udělat v peci kde vypalují komaxit. Před několika lety jsem se byl podívat a "chytat rozumy" ve firmě kde komaxit dělají. Chtěl jsem tehdy znovu nakomaxitovat ráfky. Bohužel ten název firmy se nepamatuju, ale je nad Medláneckým letištěm (nebo aspoň byla). Zkus se tam zeptat. Když zaváží do pece tak by tam to skllo mohli přidat !?
jardaj.

Příspěvekod kousmen » 19 dub 2013, 15:27

To je moc dobrej nápad. Když jsem vozil nápravy do zdejší práškové lakovny - Pralan (Rájec-Jestřebí), byl tam moc dobrej a vstřícnej majitel, tak bych se s ním mohl domluvit. Díky za tip. ;) Jenom to bude třeba při tom procesu kontrolovat. Nesmí se to přehřát atd. Ale za dotaz nic nedám. Až bude čas, stavím se tam osobně a třeba to klapne. :)
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod jardaj. » 19 dub 2013, 16:39

Já myslím že se to dá pohlídat. Dej vědět jak to dopadlo. Možná že do té doby se sejdeme.
jardaj.

Příspěvekod kousmen » 03 kvě 2013, 17:48

Tak jsem punkovně nasadil lipík a vyrazil jsem do beskyd:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod Winie » 03 kvě 2013, 18:46

No ten lip je teda kurevsky punkovej. Na me staryho punkera mozna az moc :lol: vubec mi tam nesedi
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod LordJames » 03 kvě 2013, 20:00

Mne se zase libi vic, nez ten tvuj :twisted:
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod kousmen » 03 kvě 2013, 20:04

To proto, že na sraze už byl lehce urvanej. Teď už je dole úplně. :D Jak je vidět, tak jsem cestou do hor zajížděl všude možně. I na polňačku a na louku, kde jsem si zalajnoval... K tomu pár nájezdů, přejezdů a osahávání obrubníku a když jsem dojel domů, tak už byl skoro vytrženej, tak jsem se na něj vyprdnul. Ale dám ho tam znova a snad už trošku líp. Bylo to narychlo před odjezdem abych překvapil novým lipem. No nic. :lol:
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod kousmen » 14 čer 2013, 19:03

Tak mám jednu menší novinku. Ve výfukovým systému byl pořád jeden zádrhel brzdící plyny a tomu se říká katalizátor. Díky G5 ho nahradila trubka, neboli decat pipe. Není to nerez, jen se dával do zinku. Teď když jsem to cvaknul, tak jsem zjistil, že zinek nevydržel zapečení, ale co už. Stříknu to sprejem co mám v garáži. Ten má být na vysoký teploty určenej, takže to bude snad v cajku. Pavel260 odvedl dobrou práci a opatřil rouru i logem Garage5. Škoda, že jsem to necvakl před montáží, to byla ještě sexy. :D Pod fotkou je odkaz na zvuk...
Obrázek

:twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=-NccoNOH ... e=youtu.be
Invisible Ride
kousmen

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora