No doufam ze tomu tak nebude,pri mem stesti bych se ale tomu ani nedivil Ale jinak jede pekne,brzdi,nikam netaha,motor tichounky,nic neklepe...tuk tuk tuk,snad to bude v cajku. jen par detailiku mi tam vadi,jako treba volant,samolepky,mlhovky atd. Jinak nevim jak Vam,ale taky mate ty mazdicky vevnitr tak hlucne? Proste slysite z toho tu mechaniku?
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno Subaru BRZ 2.0 WRB MT new Subaru Forester XT 2.5T 2007
Winie píše:no to predni kolo se mi zda nak posunuty dozadu. ja ho tak vzadu nemam. i kdyz mam taky 16ky ted. ale tak rikal si ze si mel sebou nekoho z mazdy, tak ste snad vrak nekoupili
hersvec Winie,ty mi desis Jestli bych ho mel vzadu,tak meho poradce asi zabiju
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno Subaru BRZ 2.0 WRB MT new Subaru Forester XT 2.5T 2007
koukal sem na fotku svoji miaty a ta ho ma o dost vepredu o proti tvoji. a ta moje je nebourana. muze to bejt uhlem fotky, ale bejt tebou tak tohle premerim. pokud to auto bylo nak vic tuknuty na predek, tak bych se tomu ani nedivil ze to je posunuty a bud muze bejt hnuta jen predni naprava nebo bude pokrouceny cely auto. ale predpokladam ze sis tohle zkontroloval
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
Tohle asi Winie jen tak pri prohlidce nezjistis..kdyz uz,tak bych to muselo jit na stolici a premerit to..s Tvym autim se to merit nemuze,pokud to beres kdyz uz to mas snizene..a ty me predni kola byla stocena smerem do silnice..zaparkovaval sem pozadu
Je krásná - na tom předním kole strašně záleží jak je natočený apod - pokud nikam netáhne tak to neřeš - nech udělat geometrii, tam se ukáže hodně. Koupit nebouraný NA/NB je v dnešní době dost rarita, tak je pochopitelný, že jsou nějaký díly vyměněný, z toho se nestřílí pokud jste nenašli nějaký boty...
Btw, hluk je normální - diferák, kola, motor, auto za tebou...
Tak na příští víkend hlásí 18 stupínků,tak naleštěte mazdičky Něco ze dneška,ty samolepky drží jak sviňa,mám orvaný nehet a ještě mi jich tam polovina zbývá JInak zítra jde na STK,evidenčku a ve středu doufám že už půjdu pro značky
Přílohy
měl si vidět ty xichty v těch předjíždějích autech Semtam do toho ještě trochu káplo Ale jenom tak 10kapek za 10 sekund... Takže při jízdě pohoda a na černým mostě už ani to ne. Paráda