Menší update - udělal jsem kompletní debadging (samolepky dealera, nápis mazda a MX-5 na kufru)... Přidal jsem jen decentní nápis Mazdaspeed pod boční blinkr
No nejdřív jsem chtěl napsat, že to je škody... , ale když jsem si dal vedle sebe fotku před a po, musím říct, že na tom něco bude...vznikla taková hodně čistá linie...myslim na tom kufru
Řídit MX-5 je nejzábavnější činnost z těch, kdy člověk může zůstat oblečenej
Že jo?!! Dlouho jsem si to rozmýšlel, moc se mi nelíbil nápis mazda - MX-5 v NC fontu je super, ale samotnej je tam divnej... Tak jsem volil možnost vše pryč a teď jsem úplně nadšenej...
Petr: rád jsem tě poznal Petře, snad se brzo uvidíme Máš pravdu...Je to jiný auto, ne horší ani ne jednoznačně lepší - v tom je kouzlo MX-5, prostě nestárnou...
S tou zrcadlovkou (pentax K200) můžu vypomoci, i když na tom mám zatím jen takové "základní" sklo.. Za dobrých světelných podmínek ale fotí poměrně good Mírně komprimované foto můžu pro podrobnější zkoumání poslat mailem...
Díky Marfile, to bylo spíš povzdechnutí nad tím co bych potřeboval ale musim se krotit Jsem blázen do focení, i když FZ-50 není špatnej foťák, tak časem si něco lepšího snad pořídim...