Tak bez slunečních brejlí nesedám za volant, ať je den nebo noc

a myslím si, že se to dá shrnout docela jednoduše.. Mlhovkama by se denní svícení dělat nemělo, na tom bychom se asi shodli všichni. O těch paskvilech nalepenejch na předku auta s 6 led bodama ani nemluvím. Má se svítit, aby bylo auto jasně vidět. Dřív se jezdilo i bez toho, ale když teď potkám někoho kdo nesvítí, tak mám takovej pocit, že prostě spline s okolím daleko víc. No a jelikož jde o zvýšení bezpečnosti, mělo by se svítit aby to splnilo účel. Svítit tak, aby body osvětlení byli na stranách vozidla a ohraničovali jedoucí vůz. To je základní myšlenka, když se to obchází utopenejma mlhovkama, které jsou občas posazeny více do středu nebo těma nesmyslama s ledkama, já bych klidně dával pokuty.. Třeba se opotřebovávají xenony, žárovky nebo co si kdo koupí.. Jako berete potřebnou výměnu pneumatik po ojetí, tak prostě by měl člověk měnit světla, když mu méňe svítěj...
A k celý problematice oslňování.. je to blbost! v denním světle se ztratí všechny světla, možná nějaký dálkový můžou být nepříjemný.. Každej má něco, mě zase vadí SUV se světlama v úrovni mejch očí, ale v denním světle je to kravina..
No matter what you do in live... MAKE IT YOUR OWN!!