Bílou srandu jsem setřel. Že by tam rok od poslední zimy ještě byla sůl a i nahoře na víku pod kapotou? To je drsný.
Gap jsem nenastavoval úplně oka, nejsem blázen, když jsem kvůli tomu 14 dní stál
zrovna přes Vánoce, když bylo hezky, ještě k tomu.
Správnej gap se udává velkoryse jako 0.020 - 0.059 palce, takže 0,5 - 1,5 mm, ale řídil jsem se heslem platební karty, to dřívko bylo dost silný. Ještě to ale pro jistotu zkontroluju
Dneska jsem ale najezdil 180 km bez problému, kdybych ho rozšlehal, tak bych zřejmě ani nedojel. A ne, nešetřil jsem to
Díky za info o žárovkách. Boční blinkry jsou taky Ba15s? Dneska jsem s LordJamesem nasadil bílé blinkry a odrazky v bílé (díky za zařízení dopravy a i tomu, kdo svoje nechtěl, jestli je tady
) a žárovky bočních blinkrů jsou stále čiré, takže blikám žlutě, což asi není úplně správně... ale vzhledově nemají chybu
A konečně přiletěly kabely, tak jsem se pustil do výměny kabelů i svíček a vyčištění víka hlavy... a zjistil, že na svíčky potřebuju special klíč
ale víko je tak nějak čisté a kabely nové. Jen se mi nelíbí ten kabel, co vede k cívkám, ale vede do toho velkého tučného elektro svazku, tak s ním asi nic neudělám
A na závěr ještě jedna fotka, která mě baví