Ondruv Mazda Experiment Project no.5 oziveni

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Ondruv Mazda Experiment Project no.5 oziveni

Příspěvekod Ondrej » 14 říj 2012, 12:22

Po delsi dobe zdravim vsechny Mazdaky ;)

Stal jsem se opet stasnym majitelem MX5! V patek jsem si dovezl stribrne NBFL z nemecka. Rocnik 2001, najeto cca 133tisic, celkove zachovala, zdrava a plna zivota :)
Podvozek/rizeni/razeni bez vuli v neunavenem stavu, strecha jako nova, spojka funkcni. Karoserie krome klasicke koroze kufru bez vetsich zavad. Zadni tlumic vyfuku je komplet rezavej, stejne jako jsou na odpis kotouce a desky.
Ty jsou na prednim listu oprav po koupi. Stejne jako rozvody, ktere udelam pro jistotu, jelikoz si nejsem jisty, ze je predchozi majitel udelal...

Az bude trochu vic casu, tak sem nahazim vic fotek a podelim se o anabazi s dovozem :) Mam z ni velikou radost. Chybela me mrska jedna, ani jsem netusil jak moc se me dostane pod kuzi.
Btw kdyby nekdo vedel jak odkodovat origo radio, budu vdecny. A budu shanet rozperu mezi predni klobouky a dalsi veci :)

I`m back baby! :)

$T2eC16VHJFoE9nh6oV+uBQ(,)lLGYg~~_27.JPG

$(KGrHqZ,!q!FB(-Pd5C7BQ(,yuoeqg~~_27.JPG

$(KGrHqF,!hkFBLF,zSmcBQ(,tGtso!~~_27.JPG

$(KGrHqR,!pwFB,2,ZF7SBQ(,vHLdbg~~_27.JPG

$T2eC16VHJGIE9nnWqrSiBQ(,0)I4bQ~~_27.JPG

$T2eC16JHJIIE9qTYI7D9BQ(,5MBbIw~~_27.JPG
"Live and Let Drive"
Ondrej

Obrázky: 1

Příspěvekod MAXsport » 14 říj 2012, 12:28

Ahoj Ondro,
před pár měsícema jsme se potkali v Sosnový na Amater Cupu, byl jsem tam u Jakuba, když jste spolu mluvili ;) kromě mlhovek, kol a nardi volantu, jsem si ve čtvrtek koupil naprosto stejnou, 2001 NBFL 140tis najeto, podvozek bez problému, střecha jako nová a zadní kotouče a desky KO a kufr trochu bublinka, to samé rozvody, taky je budu dělat, protože si nejsem jistej, jeslti byly dělaný :lol:
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod Andre_fux » 14 říj 2012, 12:29

Tak ať dělá radost .. stříbrných není nikdy dost :))

MAXsport: Hoď auto taky do galerie
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II
NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica
„Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa
Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Andre_fux

Příspěvekod MAXsport » 14 říj 2012, 12:33

Až bude foták, zatím mám jenom mobil fotky, v průběhu týdne to nafotim..tedka mě čekají všechny oleje, filtry, svíčky a tak :)
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod George » 14 říj 2012, 12:44

jestli neznáš ten kód, tak můžeš dát třikrát špatnej a pak to resetovat podle tohohle návodu... ale nejdřív se mrkni, jestli na tom rádiu máš všechna ta tlačítka :D

Kód: Vybrat vše
For the 2004 (and possibly other years)

When displaying "err":

press 6>>
press AM
press Auto M
press ^
- - - - is displayed
enter the code 1414
press and hold Auto M & 6>>
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Ondrej » 14 říj 2012, 17:44

MAXsport: Jasne pamatuju se :) Preju spoustu km bez zavad a malo otlacenou patu :D Nevim jak vam, ale me po delsi dobe dreveni. Ne, ze by me to nijak zvlast vadilo, ale je to vtipny :) Videl sem dobre, ze Jakub svoji prodava? Zachtelo se mu zmeny, nebo chce 1.8?

Mam prevozky...ehm do utery. Doufam, ze projdu STK kvuli brzdam. Mam pocit, ze je zajima spis soumernost brzdeni nez ze jsou pred smrti ne?

Andre_fux & Geogre: Diky, jdu to hned zkusit. Nechce se me davat zbytecne penize za petiminutovou praci :)

George: Neprodavas jeste vzperu do motorovyho prostoru? Mam pocit, ze sem ji tu nedavno zahlidnul...
"Live and Let Drive"
Ondrej

Příspěvekod George » 14 říj 2012, 17:53

jojo, pořád jí prodávám, inzerát je tady: http://forum.mx-5.biz/viewtopic.php?f=6&t=1513&p=36916#p36916
George
rádce

Příspěvekod Ondrej » 14 říj 2012, 17:59

Super, vzal bych si ji. Mohli bychom si dat pristi tyden spicha v Lodenici na namesti jako na minulem srazu? Dej vedet, kdy by se ti to hodilo. Nejlip okolo obeda, nemam to z prace daleko :)
"Live and Let Drive"
Ondrej

Příspěvekod MAXsport » 14 říj 2012, 18:02

Díky, tobě taky ;) jinak otlačená pata asi nehrozí, díky tomu, že mám 188cm, takže jedna z prvních úprav po servisu bude volant :D

Jakub prodává no, už nějakou dobu, ale říkal, že to jenom zkouší, ale 1.8 by se mu asi zachtělo ;) nějak 15.12 budou zimní radovánky na Sosně, tak bych možná přijel a ty bys mohl taky :)

George: že by se mi zachtělo taky vzpěry? :lol: Je tam nějaká změna? Nikdy jsem v autě vzpěru neměl, tak těžko říct, natož u miaty..
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod George » 14 říj 2012, 18:08

ještě ti dám vědět, musim se podívat, jak to příští týden bude... akorát jsem v loděnici jen o víkendu většinou, jinak jsem v Karlštejně... Kde pracuješ? možná bych to mohl přiblížit už rovnou k tobě a případně jí můžem rovnou přehodit :)

MAX: nějaký rozdíl tam poznat je... obzvlášť u auta jako je mazda je znát skoro každá rozpěra, kterou jsem kdy přidal:) nejlíp by to asi popsal Petr(riderhenry), který timhle skoro žije :D
George
rádce

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora