Alessio NC

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Alessio NC

Příspěvekod Alessio » 05 bře 2010, 20:07

Tak par fotek, zatim auto smutne stoji a ceka az budou hotovy papiry.

Par poznamek: Ma to cerveny Eibachy, tzn. je to hodně sportovně snížený. Uvidím jak se s tim bude jezdit, ale vypadá to spíš že tam dam žlutý. Kdyby je pak někdo chtěl...ale to se domluvíme. Faktem je že to vypadá neuvěřitelně dobře...

Pak to ma nejaky spešl plexi windshield (to teda fakt uvidim co to bude zač). V kufru sou nejaky kryty nebo co, jestli to jsou na prikryti mist okolo strechy nevim...budu rad kdyz mi to nekdo objasní.

mazdicka001.jpg

mazdicka002.jpg

mazdicka003.jpg

mazdicka004.jpg

mazdicka005.jpg
Alessio

Re: Alessio NC

Příspěvekod riderhenry » 05 bře 2010, 20:52

Pekna! Ty Eibachy josu ty, co prodava Mazda jako doplnek? Kazdopadne auto vypada snizene tak akorat ;)
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod Alessio » 05 bře 2010, 21:11

Ty jo...dyt ja na to blbec nekouknul co to vlastne je za pruziny :lol: . Treba to sou Mazdaspeedy nebo neco jinyho. mel sem pocit ze tam vidim "...ach" tak sem si rek - bezva, cerveny Eibachy. Mam obrazecek, jestli to nekdo vylusti :roll:

ma002.jpg

ma001.jpg
Alessio

Příspěvekod PavelS » 05 bře 2010, 21:33

To jsou ty co mám já! Eibach - limit. edice pro IL Motorsport... KUA, proč sem je kupoval :lol:

Auto vypadá skvěle - pěkná barva :lol: :lol: ty kryty jsou opravdu na nasazení na složenou střechu - Koby na to má svojí teorii...
PavelS

Příspěvekod Alessio » 05 bře 2010, 21:38

Fakt? No tos je fakt kupovat nemusel, dal bych ti je hooodně levně :lol: . I když nevim, možna je tam necham - ty už na nich jezdíš? Pocity?
Alessio

Příspěvekod PavelS » 05 bře 2010, 21:44

dopr... (sorry dopr :lol: ) to je smůla, ale naštěstí nejsou drahý. Nech je tam...origoš sou hrozný. Já je ještě na autě nemám, až příští týden...
Udělej víc fotek z úrovně řidiče - ať je vidět jak je to nízký... Vypadá to hodně cool - ještě bych udělal odklony trochu.
PavelS

Příspěvekod Alessio » 05 bře 2010, 21:47

Už nejsem u auta, to ted spinká v garáže kus odemě. Mimochodem, tak ty sériový pružiny nevyhazuj (neprodávej) - kdybych někam nemoh vyjet tak je tam prehodim pri cekani na zluté :P

PS: po pár km je pak dobré udělat geometrii, umí to pan Švaněk (nebo kam vyrazit?)
PPS: boze at to neni tak nizky jak se bojim ze to v provozu bude :-D
Alessio

Příspěvekod PavelS » 05 bře 2010, 21:55

Jasný, nemyslel jsem hned - stačí až budeš mít chvilku ;)

Moc mě s tim snížením neděs - počítám s tim, že v některých krizových místech pojedu pomalu, ale jinak by to problém bejt neměl. :?

Ad geometrie - jasný, po výměně pružin určitě - až si po pár km sednou... Pokud budeš chtít, tak geometrii ti nechám udělat v učňáku tady ve strašnicích - mám to tam přes kamaráda... Jsou rádi za takovou káru když jim tam přijede a udělaj ti co budeš chtít s mnohem vyšší přesností než stačí od mazdy (tam sou velký tolerance, tak to servisy často neřešej - přitom ale v tom je to kouzlo...). Někdy za čtrnáct dní podle počasí se tam on chystá s mojí bývalkou a já hned po něm :P

Přes Otu jsem znal jednoho staršího pána kterej to dělal v Radotíně - ale bohužel už s tím seknul.
PavelS

Příspěvekod Koby » 05 bře 2010, 22:04

Takže gratuluju a at jenom jezdí :-)

Táákže :-)

Díky tomu plexisklovýmu windshotu by tam mělo mín foukat, uvidíš jak se to osvědčí... Samotnýho by mě zajímalo nějaký srovnání... Jenom vim ale jistě, budeš s tim mít velkej problém zatáhnout a možná i zaklapnout střechu z místa řidiče... A vzhledem k tomu, že s mojí krátkou zkušeností s otevřenou střechou na dálnici mi nepřišlo, že by tam nějak extrémně foukalo, tak... :ugeek:

Co se týče toho snížení, tak mě to přijde už moc, už je tam pro mě nepoměr místa u podběhu nad kolem a místa v pulce kol - tam je ho víc... Nejlepší by bylo tak 2cm pro mě, i ty 3cm už se mi zdaj z fotek dost... Ale 100 lidí, 100 chutí. uvidíě jak se ti s tím bude jezdit...

No a ty plastový bazmekty v kufru, to jsou ty krytky, když složíš střechu... Ofico se to jmenuje "krytka zavazadlového prostoru" :D http://cgi.ebay.de/Seitliche-Abdeckung- ... 1258wt_939
Je to zajímavý, ale chtěl bych to vidět naživo. Z fotky mi to přijde jakoby něco navíc, přesně to tam nedoléhá atd. A pak taky to musíš vozit, pracně to tam dávat když složíš střechu... Ale naživo to snad někdy uvidim :-)

Jinak co nějaký dojmy?? Já to mám od ledna a pořád z toho auta nespim :D

Edit: https://www.mazda.cz/upload/country/cs- ... ura_cz.pdf na straně 12, pod číslem 4 - boční látkový kryt zavazadlového prostoru :D
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Alessio » 05 bře 2010, 22:20

Ale jo, jestli jsou tam šikovní a umí to, tak proč tam nejazet...mohli bysme pak nejak spolu? nerad se montuju někam kde nikoho nezam :?

S tou výškou...parkuju často tak, že na jednom plácku přejedu obrubníček - a asi jsem s tím právě skončil :lol: . Toho se bojím, jinak retardéry to snad dá v pohodě. Snížit jsem chtěl, no tak místo od začátku začínam od konce - a možná budu zvyšovat. Alespoň trošku ušetřím, protože tyhle Eibachy určitě prodám.

Plexi - njn, pocatecni radost nad tim ze mam nejaky aftermarket dil uz opadla, uvidim jak se to osvedci. Plastovy blbosti - jooo, uz vim, rikal jsi mi to. Tak takhle to vypadá! Ale za sto euráčů? Nemít to tam, tak me to ani nenapadne kupovat. Navíc, co kdyz budu chtit strechu zvednout? Zastavit, sundat, dat do kufru... Na delsi vejlet asi dobrý, nenapadá tam bordýlek.
Alessio

Další

Zpět na Krásky členů fora