Tak idem nadviazať na vlákno z Miaty
viewtopic.php?f=19&t=2333&start=170Chcel som už dlhšie druhú MX-ku k mojej Miate lebo Miatku chcem šetriť kvoli jej super stavu a veku predsa 27ročný veterán má nárok na oddych
a nie na to aby som ho denne dral
. Naskytla sa mi neodmietavá ponuka v Nemecku v Mníchove stála táto čierna kočka.
Je to 2005-ka predaná v 4/2005 prvý majitel istá pani
. Neodolal som zavolal, dohodol sa a mám ju! Zaujala ma kvôli skutočne malému nájazdu teraz nemám ešte ani 32 000km. Jedná sa o takmer úplne nové auto NBfl verzia Impulz ktorá vznikla v 2005 na podporu dopredaja NB-čka kvôli súbežne vyrabajúcemu sa NC-čku je to limitovaná edícia. Na svete ich vzniklo iba 1500 ks. Pani jazdila iba v lete. Technický stav je perfektný podvozok bez hrdze nosníky zdravé, lak krásny, interier úplne nový a zachovalí, strecha mohair v 101% stave, na niektorých dieloch pri umývaní a vysávaní som našiel ešte štítky a nálepky, origo pneu Bridgestone Potenza RE30 s 6mm vzorom
, všetky originálne veci, faktúry zo servisov.
Výbava: farba A3F, samosvor, 1.8 VVT-i 107kw BP-ZE, klíma, plná servisná historia ktorá sedí aj s Mazda elekt. servisnou knižkou, 2xABG, ABS, EBD, špeciálne disky, krásna mohair strecha, stylebar s reprákmi, vyhrievané sedačky, KONTROLKA REZERVY
, pripomínač zapnutia pásov atď.,...
viac info
http://www.autobild.de/artikel/sondermo ... 48546.html
foto:
cesta po MX-ku
kľúče ktoré mi už nikdy nikdo nevezme
tak cesta domov