Ivane, Za 2 potencialni posadky (ja a Widar): Prosim nejpozdeji prvni vikend v cervnu, idealne druha polovina az konec kvetna. 13.6. je prvni Miata-cup. J.
Slovenští přátelé jsou vítáni, koneckonců jsem poloviční Slovák a mám tam kromě rodiny i mnoho přátel mototuristů, za kterými pravidelně jezdím. Druhou půlku května zvážím, někdy na jaře se chystáme s Drákulou na motorkách do Albánie, tak uvidíme, ale ke konci května by to teoreticky šlo.
Pokud vyjde volno, tak bych taky rad dorazil. Za me idealne duben-kveten, ale budu se snazit prizpusobit i jinemu terminu. Jen mala podminka, ubytovani pokud mozno i se psem (malej, hodnej vychovanej), bez nej temer nejezdime
Tak přátelé, konečně jsem se dostal na zámeček domluvit termín. A na jaře už je volný jediný víkend a to zrovna na 1.máje, takže co říkáte na 1.-3.5.? Bohužel pak je volno až někdy v srpnu. Slíbil jsem paní správcové, že ji dám vědět cca do tří dnů, tak prosím o vaše vyjádření, resp. zda se v tu dobu nekoná nějaký jiný sraz. Díky! A byla by asi i grilovačka...