mx-5nd2.0 píše:vyražíme na U Fojtka v Hutisku Solanec ...
Tak to vyšlo, jsme tu a počasí je zatím luxusní (17:00)
hospodský píše:Svet je maly.. Byl jsem se projet na hranice. Fojtku mam tak nejak pres kopec od baraku, ale ze tam budes, jsem si precetl, az jsem se vratil. Tak vitej v klubu s tou karkulkou
mx-5nd2.0 píše:Ahoj,
postupně objevuji fajn silničky v okolí Ostravy a rád bych se podělil o znalosti, kudy se s MX5 jezdí fajnově. Některá místa vypadají na mapě dobře, ale cesta tam je jako tankdrom. Postupně si tak plním navigaci oblíbenými místy, nejen zatáčkami, ale i pro kabriolet hezkými místy, jako je třeba malebný úsek Košatka na Jistebník, nebo zatáčky mezi Kyjovice - Těškovice, což jsou takové neprofláklé úseky, ale pěkné. A osobně to raději kroutím těmito "zkratkami", než po rychlostní silnici. Taky jsem si všiml, že hledáte místa s dobrým parkováním, což je pro mě nově důležité kritérium - abych hned přispěl, doporučuji Mlýn vodníka Slámy ve Lhotě u Mokrých lazců. Tak snad se tu pár míst dozvím.
hospodský píše:Tak dej příště echo. Taky už mě to měření pindíků za plného provozu nějak přestává bavit a hlavně bych rád zas poznal nějaké nové trasy.
Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 12 návštevníků