Pražské zcuky!

Plánované srazy, výlety a sportovních akce ...
Pravidla fóra
Máte chuť se o víkendu sejít? Jeli byste na otočku do Alp? Napište to sem, třeba se někdo přidá :-)

Re: Pražské zcuky!

Příspěvekod Koby » 07 čer 2010, 13:37

pavel260: tak to už seš z toho venku :D
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod ta.blogerka » 07 čer 2010, 14:21

tfujtajxl, druhej díl blogu dopsanej, musela jsem to vzít už trochu hopem :D takovýhle dlouhý akce, to mi nedělejte, to se pak nedá ani zpracovat :lol:
ta.blogerka

Příspěvekod Pavel260 » 07 čer 2010, 14:24

KOBY: no když jsme jeli večer po průmyslový tak jsem si řikal že z toho asi moc venku ještě nejsem :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Koby » 07 čer 2010, 18:49

jo :D Já si ze začátku řikal, kašlu na něj :D Ale pak mi to nedalo, bohužel se nepoved rozjezd, měl jsem pravej rozbitej pruh atd.. Jinak bych tě určitě pojel :D Ne, bylo tam dobře videt jak ty motory jedou stejně a teprv od 80 sem se na tebe začal dotahovat..
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Pavel260 » 07 čer 2010, 18:56

a to mám 1,8 s petikvaltem :P příště to musíme zkoušet jinde a ne na průmyslové, ideální nějaké letiště, Pavel by mám to mohl dohodnout : :lol:
Pavel260

Příspěvekod PavelS » 08 čer 2010, 09:01

Já myslim, že NC vs NB bylo vyzkoušeno v sobotu dost - že Dome? :) Koby, neoslabuj naše zbraně - jsou efektvní dost ;)

blogerko, pěkný - ale náhodou, malinovka byla dobrá! 8-)
PavelS

Příspěvekod Dee #4 » 08 čer 2010, 10:49

ta.blogerka píše:upřímně řečeno, bylo tam znát, kdo to auto ještě nemá takovou dobu a nestihl se s ním pořádně vyblbnout, a to střílím i do vlastních řad :D

noojoooo poraaad, ja se k tomu hrde priznavam :mrgreen: prasim mozna i vic nez je zdravo, ale jeste jednou pripominam, nejsem zadnej no-brain ;) jen se drzim hesla "zakony jsou od toho aby se porusovaly" :twisted: :lol:

PavelS - jjjj to me hrozne bavilo :) vubec sem necekal ze ten rozdil bude takhle minimalni, ale tak pro vedecky vyzkum vse, ze ano :mrgreen: hlavne kdyz uz si me predjel, tak mi to ani nevadilo, aspon sem mel moznost z blizka hledet na tu tvoji krasnou prdelku :P :lol:
Obrázek
www.autobeky.cz - Prodej náhradních dílů, servis a úpravy, mytí a detailing
Dee #4

Příspěvekod ta.blogerka » 08 čer 2010, 12:10

PavelS píše:Já myslim, že NC vs NB bylo vyzkoušeno v sobotu dost - že Dome? :) Koby, neoslabuj naše zbraně - jsou efektvní dost ;)

blogerko, pěkný - ale náhodou, malinovka byla dobrá! 8-)

nepopírám, ale já tenhle tekutej cukr z několika důvodů neuznávám :D za prvý se to lepí na zuby a za druhý má člověk hned o půl kila víc... no to už jsou takový holčičí problémy :oops:

Dee #4 píše:
ta.blogerka píše:upřímně řečeno, bylo tam znát, kdo to auto ještě nemá takovou dobu a nestihl se s ním pořádně vyblbnout, a to střílím i do vlastních řad :D

noojoooo poraaad, ja se k tomu hrde priznavam :mrgreen: prasim mozna i vic nez je zdravo, ale jeste jednou pripominam, nejsem zadnej no-brain ;) jen se drzim hesla "zakony jsou od toho aby se porusovaly" :twisted: :lol:

PavelS - jjjj to me hrozne bavilo :) vubec sem necekal ze ten rozdil bude takhle minimalni, ale tak pro vedecky vyzkum vse, ze ano :mrgreen: hlavne kdyz uz si me predjel, tak mi to ani nevadilo, aspon sem mel moznost z blizka hledet na tu tvoji krasnou prdelku :P :lol:

já už končím ;) neříkala jsem, že to bylo vyložený závodění bez přemejšlení, akorát občas trochu přes čáru :D :D

sranda byla, jak jsi jel v tom odstavňáku a woody tě dojel a zeptal se, jestli chceš vytlačit nebo co :lol:
ta.blogerka

Příspěvekod PavelS » 08 čer 2010, 15:40

Dee - hele bacha na slova jo? :lol: :lol: :lol: Rozdíl je o dost větší než mezi NA a NB bych řekl - ale je fakt, že s NC blbě zařadíš a neujedu ti.

blogerka - nejsem na sladký pití, ale točená kofola nebo malinovka je prostě ubercool 8-)
PavelS

Příspěvekod Pavel260 » 08 čer 2010, 15:47

dominika si predjel protoze to neumi jinak nez pres plne cary nebo pres odstavne pruhy :D :lol: :oops:
Pavel260

PředchozíDalší

Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...