Východní Čechy - jaro 2015

Plánované srazy, výlety a sportovních akce ...
Pravidla fóra
Máte chuť se o víkendu sejít? Jeli byste na otočku do Alp? Napište to sem, třeba se někdo přidá :-)

Re: Východní Čechy - jaro 2015

Příspěvekod Mike » 14 dub 2015, 14:09

Paráda. já se neptal kvůli tomu abych ušetřil:) ale aby to nebylo plánovaný jako grilovačka, všichni si řekli, je to v restauraci, tak nic nevezu a pak někdo nemusel jet večer k vjetnamcům do Dobroušky aspoň pro sojovomoučný špekáčky:)
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod greenman » 14 dub 2015, 17:30

Skvele,diky za info. Tesime se ;) .....ted uz jen aby to pocasi vyslo.....,ale kdyz bude v Jesenikach nadherne...... 8-) :D
greenman

Příspěvekod IvanGS » 14 dub 2015, 18:11

Mike - ani já to nepochopil jako že bys chtěl šetřit :) . Ale je pravda, že jsem to pořádně nevysvětlil. Hlady určitě trpět nebudeme. Sice bych mohl dovézt proslulé špekáčky "Z komína" vyráběné podle původní receptury i gramáže, ale nechci domácím kazit kšeft a oni toho budou mít dost, asi bych je zase vezl zpátky...
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod cafe-racer » 14 dub 2015, 19:39

IvanGS píše:café-racer - bezva, škoda že se nemůžeš zdržet.

Ivane raději upřesním : jsem pryč od čtvrtka do neděle, takže nedorazím ani na tu chvilku.
NC 2.0 '06 kabriolet
cafe-racer

Obrázky: 1

Příspěvekod Mike » 14 dub 2015, 19:48

Nebo si tam vzít vlastní komínový špakačky a nechat si naúčtovat "korkovné":))
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
Obrázek
Mike

Příspěvekod Pavel260 » 14 dub 2015, 20:07

pokud bude mazda pojízdná tak bych se rád zůčastnil nějaké projížďky.. spaní, posezení bohužel :?
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod IvanGS » 16 dub 2015, 20:50

Přátelé, konečně jsem dal dohromady trasu sobotní vyjížďky. 200 km po Čechách i Polsku, převážně po horách a počítám, že tak 80% budou zatáčky. A zatáčky. A zatáčky, většinou po pěkném asfaltu. Uvidíme... ale nechte se překvapit, mám několik krátkých, kulturních zastávek a musím ještě ujasnit oběd. Ale nebojte, vím, že "cesta je cíl" a snad se vám to bude líbit. Pokud by byl zájem, dá se trasa operativně zkrátit.

Ale napadlo mne, že v pátek 1.května je volno a chci se zeptat, zda nechcete přijet trochu dřív a sešli bychom se u mne doma, v Bolehošti 144 (najdete na mapy.cz). Dali bychom kávičku a něco k ní na terase, borderák Skoty by byl vděčný za házeče tenisáků, mohli byste vyzkoušet zastřešené skůtry BMW C1 (stačí řidičák na auto, homologace pro jízdu bez helmy), polétat s koptérou a domluvil bych u souseda prohlídku jeho garáže s mnoha auto/moto veterány, motocykly Harley Davidson, BMW, Triumph, Norton, Jawa atd. a také zmíněným Morganem. Pak bychom se mohli přesunout na Zámeček zcela tajnými zkratkami po uzoulinkých silničkách, kterými jsou Orlické hory protkány. Co vy na to?

Doufám, že je zde i někdo nerozhodnutý, popř. kdo čte vlákno poprvé a rád se zúčastní. S Drákulou se na vás těšíme.
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod greenman » 16 dub 2015, 22:14

Skvelej plan :shock: jak na sobotni trasu,tak na patek u Tebe ;) staci jen udat cas,abychom naplanovali vodjezd vod Brna ;) ....dik :)
greenman

Příspěvekod Mike » 16 dub 2015, 22:37

Ivane, mě se ten plán líbí.
Den před tím se asi trochu zničíme u kamarádu na čarodejnicích, tak jestli nebudu mít místo hlavy střep, tak se rádi ukážeme už u vás v Bolehošti
Obrázek
Mike

Příspěvekod buteo » 16 dub 2015, 22:47

Plán zní dobře,Ivane!
Taky budeme trochu slavit čarodějnice, ale myslím, že někdy v časném odpoledni by se dalo do Bolehoště dorazit.
buteo

PředchozíDalší

Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...