od IvanGS » 16 dub 2015, 20:50
Přátelé, konečně jsem dal dohromady trasu sobotní vyjížďky. 200 km po Čechách i Polsku, převážně po horách a počítám, že tak 80% budou zatáčky. A zatáčky. A zatáčky, většinou po pěkném asfaltu. Uvidíme... ale nechte se překvapit, mám několik krátkých, kulturních zastávek a musím ještě ujasnit oběd. Ale nebojte, vím, že "cesta je cíl" a snad se vám to bude líbit. Pokud by byl zájem, dá se trasa operativně zkrátit.
Ale napadlo mne, že v pátek 1.května je volno a chci se zeptat, zda nechcete přijet trochu dřív a sešli bychom se u mne doma, v Bolehošti 144 (najdete na mapy.cz). Dali bychom kávičku a něco k ní na terase, borderák Skoty by byl vděčný za házeče tenisáků, mohli byste vyzkoušet zastřešené skůtry BMW C1 (stačí řidičák na auto, homologace pro jízdu bez helmy), polétat s koptérou a domluvil bych u souseda prohlídku jeho garáže s mnoha auto/moto veterány, motocykly Harley Davidson, BMW, Triumph, Norton, Jawa atd. a také zmíněným Morganem. Pak bychom se mohli přesunout na Zámeček zcela tajnými zkratkami po uzoulinkých silničkách, kterými jsou Orlické hory protkány. Co vy na to?
Doufám, že je zde i někdo nerozhodnutý, popř. kdo čte vlákno poprvé a rád se zúčastní. S Drákulou se na vás těšíme.
Nejkrásnější NBFL na světě!