Pražské zcuky!

Plánované srazy, výlety a sportovních akce ...
Pravidla fóra
Máte chuť se o víkendu sejít? Jeli byste na otočku do Alp? Napište to sem, třeba se někdo přidá :-)

Re: Pražské zcuky!

Příspěvekod Dee #4 » 08 kvě 2010, 13:17

Lookin' good Marfi-boy 8-) :D
Obrázek
www.autobeky.cz - Prodej náhradních dílů, servis a úpravy, mytí a detailing
Dee #4

Příspěvekod PavelS » 08 kvě 2010, 13:33

Petr: Pecka - to je štěstí žes měl pěkný počasí - Mazda ho přitahuje ;) Škoda že nepojedeš - co budeě dělat s autem?

Marfil: Dobrý - sjedem se už někde dřív s někým?
PavelS

Příspěvekod Marfil » 08 kvě 2010, 18:39

Dělám co můžu, nějak tím až nebezpečně žiju :lol: - možná bych to mohl ještě zkusit dát jako samostatné vlákno... ;)
PavelS: Zatím to vypadá, že vyrazím z domova do Kostelce, kde bych se měl "srazit" se zlatou NB, která by měla zájem jet, ale neví, jestli to vyjde.. Ještě zkouším zkontaktovat jednoho majitele červené NBFL tady z okolí.Tak když tak v tom Kostelci n/č.l. , jestli to není problém :)
Aktuálně B.E.Z mx5
Marfil

Příspěvekod Dee #4 » 08 kvě 2010, 19:01

PavelS - jeste nevim jestli pojedu rovnou z prahy nebo z chaty, pokud bych jel z prahy, muzem jet spolu ;) a kostelec - to je pro me mozna dal nez sazava ze stribrny skalice :roll:
jinak super, moc se tesim na akcicku, koukam ze budeme v hojnem poctu :) :geek:
Obrázek
Dee #4

Příspěvekod petr007 » 08 kvě 2010, 21:32

Pro Pavla, byl jsem u Oty Švaňka a jedná se o zrezlé lemy, ale je to potřeba udělat důkladněji včetně části prahů a pak lak. Tak to vypadá na pár týdnů, ale já odjíždím na cestu, tak mi to nevadí. Jsem rád, že mi to bude dělat on, viděl jsem mazdu raduny mx měl to stejné a výsledek mi přijde super. Přeji hezkou akci příští týden.
NB 1,8 vyrobená : 14/12/1998, LSD, SPORT SUSP, stříbrná
NC 1,8. šedá
NC 2,0. bílá
petr007

Obrázky: 1

Příspěvekod PavelS » 09 kvě 2010, 15:03

Marfil píše:Dělám co můžu, nějak tím až nebezpečně žiju :lol: - možná bych to mohl ještě zkusit dát jako samostatné vlákno... ;)
PavelS: Zatím to vypadá, že vyrazím z domova do Kostelce, kde bych se měl "srazit" se zlatou NB, která by měla zájem jet, ale neví, jestli to vyjde.. Ještě zkouším zkontaktovat jednoho majitele červené NBFL tady z okolí.Tak když tak v tom Kostelci n/č.l. , jestli to není problém :)

Vlákno není potřeba myslím... ;)

Ok, tak až budeš vědět, tak mi zavolej a domluvíme se - ok? ;)

Dee #4 píše:PavelS - jeste nevim jestli pojedu rovnou z prahy nebo z chaty, pokud bych jel z prahy, muzem jet spolu ;) a kostelec - to je pro me mozna dal nez sazava ze stribrny skalice :roll:
jinak super, moc se tesim na akcicku, koukam ze budeme v hojnem poctu :) :geek:

Ze Skalice to máš rozhodně blíž :D Kdybys byl v Praze, tak dej vědět...
PavelS

Příspěvekod Honzíík » 09 kvě 2010, 20:47

Tak panove koukam ze se chysta nejakej sraz na pristi tyden, tak pokud mi to vyjde tak bych urcite taky dorazil ale vzhledem ze jdu v 19:00 do prace takze bud prijedu na misto urceni podle toho kde to bude a v kolik a nebo se pridam ke skupince a pojedu s Vama:)
Honzíík

Příspěvekod PavelS » 09 kvě 2010, 23:17

do sedmi budem doma...kdyžtak se můžeš odpojit kdykoliv... ;)
PavelS

Příspěvekod Marfil » 10 kvě 2010, 10:07

Stran předpovědi počasí na sobotu nic moc: :cry:
V pátek se více ochladí
Podobné počasí by mělo vytrvat až do konce týdne. V pátek by mělo ovšem nastoupit výrazné ochlazení, po ránu mohou teploty padat až k pěti stupňům, přes den vystoupají k intervalu 12 až 16 stupňů Celsia.
Následující víkend bude ve znamení velké oblačnosti, očekávat lze i další intenzivní deště či bouřky, teploty budou kolísat od 10 ke 14 stupňům.
Aktuálně B.E.Z mx5
Marfil

Příspěvekod Dee #4 » 10 kvě 2010, 11:23

jako nezni to moc skvele, ale hlavu vzhuru :) posledni dny minuleho tydne mely vypadat uplne stejne a jak se vyvedly ;) Na nas si to pocasi proste neprijde :!:
Obrázek
Dee #4

PředchozíDalší

Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...