Zdar,
zkus nabidnout, kolik jsi za to ochoten zaplatit. Pokud budes blizko ceny za veskere soucastky a material a prictes i neco za muj cas ktery stravim vyrobou a ktery jiz stravil "vyvojem" tak se muzeme dohodnout.
Ber take na vedomi nasledujici:
- nemam veskere soucastky na vyrobek a chodi mi to z Ciny za 1-2 mesice
- na tisk krabicky a krytu displeye pouzivam plast PLA, ktery jiz pri nejakych 50-60°C mekne takze to neni uplne idealni do auta. Sam nevim co to s tim udela v lete.
- 3D tisk krytu neni nejvhodnejsi technologie pro vyrobu dilu do auta. Napriklad packy ktere drzi krytku displeye v kastliku se nejspis pri nasazeni castecne ulomi. Neni mozne to bez poskozeni oddelat - nejspis se to polame.
- SW je prototypova verze a neni uplne vyladen, to znamena, ze sem tam to na displayi na par sekund ukaze chybne udaje a sem tam se to nechytne vubec. Rekl bych ze v 95% to funguje jak ma.
- mam dve male deti a tim padem hodne malo casu na tyto hracky
- nemuzu Ti slibit dodaci lhutu. Bylo by to prinejlepsim nekdy na jare.
- Timto te nechcu nijak odradit jen rikam jaka je realita - sam nemam rad kdyz mi mazou med kolem huby a pak vysledek tomu neodpovida
A na zaver - kdybys jel do Brna, tak se na to muzes podivat v realu a muzem hodit rec.