zkušenosti ze skleněným větrolamem uchyceným na ochranné obl

Re: zkušenosti ze skleněným větrolamem uchyceným na ochranné obl

Příspěvekod riderhenry » 28 led 2013, 04:57

Zajimalo by me, jak by jsi to sklo chtel ucyhtit? Osobne bych pouzil urcite plexi, jestli se bojis poskrabani, sezen si v reklamce treba lesklou/matnou transparentni laminacni folii a nemusis se bat ani rozlamani na kusy... Myslim, ze cenove to bude jinde, uchyceni se bude resit jednoduseji diky nizsi hmotnosti a vypadat i fungovat to bude uplne stejne.

Mel jsem driv tento stylebar http://www.ilmotorsport.de/shop/article ... da305cd29# s plexi uprostred. Fungovalo to vyborne, co se ochrany pred vetrem tyce, i to dobre vypadalo, jen trvalo asi tak tyden, nez uletel na dalnici jeden z gumovych drzaku. Ted uz bych to pridelal i s pomoci oboustranky a byl by pokoj...
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod cavan » 28 led 2013, 09:38

no uchytit by ho musel na pevno na style-bar.. v skle musia byt diery, a samozrejme gumenne podlozky ako na plochu tak na vnutro diery. ale ak kalene sklo tak urcite bud lepene 2sklo alebo minimalne foliu. tak isto ako su predne skla na aute (ak si dobre pamatam tie maju foliu..) kalene sklo je sice pevne a odolne narazom, ale staci nestastne tuknut na roh skla a mozes ho menit.. ;) ale bude to mat urcite aj vyssiu hmotnost.
ja by som tiez siel skor do plexi alebo nejaky polykarbonat..
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod Jin » 28 led 2013, 13:34

Urcite bych se nebal folie ktera by tlumila odrazy svetla i zabranila rozbiti plexi ci skla na male kousky, jen musi byt kvalitni. Mel jsem to na predchozich dvou autech na vsech sklech mimo celniho, na 626ce dokonce deset let, a zadne mapy tam nebyly a to jsem to cistil jako normalni sklo. Ani barevne zmeny po tech letech nebyly zadne.
1,8 NB Black
Jin

Obrázky: 5

Příspěvekod PavelV » 31 led 2013, 21:27

Já jsem spokojený s větrolamem ze síťky. Jde snadno sklopit a tak můžu za jízdy korigovat vítr ve vlasech dle nálady nebo počasí. Hlavně přes tak vysokou, pevnou větrnou clonu už nenatáhneš střechu ze sedadla řidiče a to by mi vadilo.
PavelV

Příspěvekod buteo » 31 led 2013, 22:18

"Má pravdu, předsedo." :D
Sedíc na sedačce to přes plexi-windschot nedám, to je na zlomení ruky.
Holt při náhlé přeháňce musím zastavit na krajnici a zvednout střechu zvenku. Pro mě no problem.
buteo

Příspěvekod ZuBr » 10 úno 2013, 09:25

PavelV píše:Já jsem spokojený s větrolamem ze síťky. Jde snadno sklopit a tak můžu za jízdy korigovat vítr ve vlasech dle nálady nebo počasí. Hlavně přes tak vysokou, pevnou větrnou clonu už nenatáhneš střechu ze sedadla řidiče a to by mi vadilo.

Ahoj, mě by moc zajímaly tvoje zkušenosti se síťovým větrolamem, páč jsem asi trochu víc vyrostl a ten origo je na můj vkus málo funkčí. Máš originál? Dá se snadno (de)instalovat? A jak "snadno" funguje stahování střechy?

Díky moc

ZuBr
ZuBr

Příspěvekod Sedrik » 11 úno 2013, 10:33

Já mám na autě toto (http://nacesty.707.cz/pic/mx4.jpg) - fotka z Google - není to moje auto, ale wind deflector je tam stejný (asi origo od Mazdy - nevím).

- střecha jde nasadit s místa řidiče v pohodě
- v zrcátku to nevadí
- funguje to super
Lost but not forgotten: MaX NBFL 1.8l LSD Silver Blues
BMW E90 325xi Japanrot
Sedrik

Předchozí

Zpět na Technika MX-5