Xenony NA

Xenony NA

Příspěvekod MiataTurbo » 27 črc 2014, 10:45

Zdravím, úspěšně jsem nahodil na NÁčko přední světla z Golfa MK1 :D A chci si udělat radost a hodit xenony do nich. Má někdo zkušenosti s xenonovou sadou H4 do NÁčka? :D Díky za rady :)
Miata 1992 1.6 turbo-fun
GReddy original turbo kit

Mini Cooper S R56 235whp
MiataTurbo

Re: Xenony NA

Příspěvekod AndrewG » 27 črc 2014, 12:13

asi lfn tolko ze HID nemaju co robit v halogenovych reflektoroch... clovek oproti tebe neuvidi ani ho*no pomysli ze si uplny dement a ako bonus sa ti este aj z tepla z hid ziaroviek roztopi reflektor...hid patria jednoducho do projektorov na HID :roll:
AndrewG

Příspěvekod PetrH » 27 črc 2014, 20:02

Mel jsem HID Xenony H4 na Felde. S teplotou nemusis mit strach, ve finale jsou studenejsi nez bezna zarovka.
Spis je problem s kvalitou a vydrzi HID vybojek. Zatimco u originalnich xenonu vydrzi vybojka 10+ let, u HID sady jsem menil co pul roku.
A jasne, oslnujes protijednouci auta a pocitej, ze par pokut za to dostanes :)
PetrH

Obrázky: 1

Příspěvekod Jr. » 27 črc 2014, 21:29

Hehe :) přeju hodně štěstí při výletech za hranice. Třeba v Rakousku maj tuhle úpravu moc rádi ;).
Jr.

Obrázky: 2

Příspěvekod MiataTurbo » 28 črc 2014, 08:47

Myslíte, že s mojí miatou, kde má homologadi možná tak destička na brzdě jezdím do Rakouska, i když to mám 3 Km? :-D S tou el. klapkou na výfuku bych si radši uříznul vejce, než aby mě tam zastavil poliš :-D :-D :-D
Miata 1992 1.6 turbo-fun
GReddy original turbo kit

Mini Cooper S R56 235whp
MiataTurbo

Příspěvekod Mike » 28 črc 2014, 10:57

No jak bylo zmíněno:
a) oslňuje to jako prase, když je to udělaný na koleni v garáži.
b) ty výbojky z číny vydrží kulový. Pokud koupíš sety, který nejsou z číny, tak jsou z číny :mrgreen:

Když už tam máš ty lampy z "das auta" (otázka je proč, ale asi je to lepší), tak kup opravdu dobrý normální žárovky třeba night breakery a k nim denní svícení, ať je zbytečně nelikviduješ přes den. Až někde oslníš kamion a on ti pustí do vočí dohromady 1kw ze všech ramp co má vepředu na kabině, tak pak můžeš mít bambilion xenonů, ale stejně pět minut uvdíš jenom spoustu sluníček:)
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod PavelS » 03 srp 2014, 10:22

Ono to není až tak pravda s tim oslňováním...osobně nejsem ani trochu přítel těchhle sad, ale jestli bude oslňovat nebo ne, záleží na typu žárovky... Jedna je dělaná na čočky a jedna na paraboly - D2R funguje dobře v parabolách.
O tom, jak to vypadá na 20let starým už skoro klasickým autě asi netřeba mluvit.. :roll:
Přílohy
D2R.jpg
PavelS

Zpět na Technika MX-5