VIN nálepka a číslo motora na NA

VIN nálepka a číslo motora na NA

Příspěvekod Pelko » 08 úno 2015, 12:56

Zdarec páni

Čochvíľa ma čaká prihlasovanie dovezeného auta, tak by som si chcel ozrejmiť zopár vecí vopred.

1) Videl som obrázky nejakých mx5iek ktoré mali nálepky (ale aj také ktoré nemali) s VIN a doplnkovými info o aute na B stĺpiku pri spolujazdcových dverách.
Moja (92) ich tam nemá, takže by som sa chcel informovať či sa tam dávali až dakedy po FL (94) alebo až od mk2? Alebo tam má byť už od úplneho začiatku?
Tí čo máte NA do 94, bol by som vďačný ak by ste sa pozreli či tam niečo máte :)
Obrázek

2) Kde sa nachádza číslo motora na klasike 1.6 85kw?

3) Je VIN číslo vyrazené ešte niekde inde na karosérii okrem priečky v motorovom priestore?
Pelko

Re: VIN nálepka a číslo motora na NA

Příspěvekod AndrewG » 08 úno 2015, 13:32

nalepku mam vo dverach ale nie som si isty či tam je vin alebo len čislo farby rok vyroby a podobne.... mam pred FL 1.8
AndrewG

Příspěvekod LordJames » 08 úno 2015, 14:49

VIN je tam a myslim, ze by mela byt na kazdym aute. Kdyz je prelakovany, tak se vetsinou s nalepkou neserou.
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Erynymyscier » 16 úno 2015, 01:09

Na mé 1994 NA jsem nalepku měl,
ale na technickou ani tu nálepku ani č. motoru nepotřebuješ
další VIN by mělo být někde pod sedačkou a pak někde na prazích nebo karoserii ale to už nevim. Já teda měl U.S. verzi
Mazda MX-5 1.8 NBFL
Erynymyscier

Příspěvekod Banji » 16 úno 2015, 11:23

Ahoj, dneska jsem byl sice jen na evidenčce, ale nálepku vidět nechtěl, i když jsem se na ni ptal. Takže asi takhle, nálepku si může vytisknout kdejakej ocas, zajímá je vyražený VIN a štítek. (mk2 99) ;)
enášestcéé
Banji

Příspěvekod Pelko » 16 úno 2015, 17:45

No unás na SVK je to iné kafe, tu kontrolujú snáď všetko. Číslo motora, samozrejme typ motora, nálepky, VINká, dokonca aj rok výroby skiel alebo pásov či sa zhodujú s rokom výroby auta (zrejme zisťujú či to nieje skladačka) :!:

Číslo motora som už našiel, je na spolujazdcovej strane úplne vzadu, z bloku motora trčí taký odliatok kde je vyrazené. Je to tam riadne schované

Čo sa týka nálepky, stále v tom nemám jasno. Volal som do Trade slovakia (majú na starosti certifikáty, prehlásenia a podobné veci ohľadom mazdy), a típek mi povedal že na 92ke takmer nabetón nemá byť žiadna nálepka na spolujazdcovej strane. Takisto mi odporučil pozrieť sa do origo manuálu na identifikačné miesta, tak som sa pozrel a tam takisto žiadna nálepka na spolujazdcovej strane spomenutá nieje.
Naposledy upravil Pelko dne 16 úno 2015, 17:52, celkově upraveno 1
Pelko

Příspěvekod LordJames » 16 úno 2015, 17:47

samolepku po tobe preci nemuzou chtit...jde o udaje, ktery jsou pevne spojeny s danou casti - vyrazene VINko, nebo cislo motoru - ikdyz cislo motoru se u nas necha z TP uz taky smazat. Kdyz v TP je, tak ho kontrolovat samozrejme muzou.
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod cavan » 16 úno 2015, 18:15

bracho mal na starej honde original len nalepku, nebola citatelna, tak ho poslali do kelu, vytlacil si taku istu, nalepil ju tam a normalne presiel.. registraciou.. :D
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod AndrewG » 16 úno 2015, 19:30

nj slovensko...by ma zaujimalo keď teda kontroluju cislo motora, keď človek vymeni motor tak teda nemože prejsť kontrolov ? to maju majitelia HTP potom riadny problem :lol:
AndrewG

Zpět na Technika MX-5