Megasquirt a LPG

Megasquirt a LPG

Příspěvekod ADix » 19 čer 2014, 10:19

Zdar kluci pomalu skupuju věci na foukání a mám jeden menší problém a to je megasquirt a LPG co mám namontované v autě. Je tady někdo znalý kdo ví odkud si bere LPG data do své vlastní jednotky? Jde mi o to, jestli budu muset LPG spárovat nějak se samostatnou jednotkou a nebo si bere data jen z čidel? Elektronika jde naprosto mimo mě já jsem rád, že umím naladit rádio :D
...because still in progress...
ADix

Re: Megasquirt a LPG

Příspěvekod Rudy » 19 čer 2014, 10:58

Vybereš origo ECU a hodíš tam megasquirt.
LPG ECU tam len parazituje, jedinné čo prerušuje sú vstreky.

Skôr je blbé, že pri prestavení paliva na megasquirte, skotrolovať koeficienty na LPG na plyn bude motor inak reagovať. A taktiež musíš dať vätšie plynové trysky a nejake aditivum, lebo pri fukaní by som sa bál, že to tie jemen japosnké ventili nezvládnu.
Rudy

Obrázky: 2

Re: Megasquirt a LPG

Příspěvekod Mike » 06 dub 2015, 22:14

Nevím jak moc je to aktuální, ale....
Většina LPG jednotek funguje tak, že si přečte to co je na drátu ke vstříku na benzín a totéž, prodloužený o pár procent pošle na vstřík plyn. Některý pak umí číst lambdu nebo i komunikovat s ECU přes obd. Tohle řešení teď montuju já. Až bude víc zkušeností, možno se mě optat na detaily.
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Zpět na Technika MX-5