Mike píše:Neklidná řemenice na klice.
Začnu popořádku:
1) Cca před měsícem mi prasknul středovej tlumič, zatím nahrazeno trubkou, stejně chci řešit výfuk od svodů až nakonec jinak. A to ještě není dovařeno. Nedostal jsem se k tomu, takže to tam solidně fouká
2) Dva týdny zpět, se mi po nastartování jednou zhoupne volnoběh a to tak, že motor skoro zhasne (rozsvítí se dobíjení atd). Pak OK.
3) včera po poměrně ostrejch 200km sem si všimnul docela velkýho tepla od řadičky a ručky - možná je to normální, měl jsem tak po 2000km měl nataženou střechu a jenom si to teplo neuvědomuju (od toho výfuku?)
4) 20km na to se mi rozblikala kontrolka motoru a po chvíli už jen svítila. Po vypnutí a nastartování motoru svítí pořád
5) Teď okolo toho běhám a zjistil jsem, že se mi nějak chvěje řemenice na klice. Když přidám tak se to zklidní.
Některý věci spolu souvisí, některý ne, ale radši jsem to napsal všechno.
Kde začít hledat chybu? Je mi jasný, že diagnostikou, ale k tý dojedu nejdřív zítra. Druhý dotaz, dojedu k tý diagnostice?:) Třetí dotaz, jaký je rozdíl mezi svítící a blikající kontrolou check engine.
Pavel260 píše:šišatej čep, každej strojař brečí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 117 návštevníků