drzko píše:mam sportive brzdy a takisto tam nemam tie V a W pruzinky a takisto mi jemne pocut oter platniciek o kotuce
ak tie pruzinky zozenies daj vedet, ja som ich videl tusim len na IL a tam stoja hodne, Mazda ich robi iba ako sadu spolu s platnickami tusim..
AndrewG píše:drzko píše:mam sportive brzdy a takisto tam nemam tie V a W pruzinky a takisto mi jemne pocut oter platniciek o kotuce
ak tie pruzinky zozenies daj vedet, ja som ich videl tusim len na IL a tam stoja hodne, Mazda ich robi iba ako sadu spolu s platnickami tusim..
oni na mx5 parts prave píšu, že tie pliešky čo idú okolo platničiek predávajú len spolu s platničkami. o pružinkách nepíšu nič
kubec99 píše:V niektorych navodoch spominaju, ze treba natriet stycnu plochu zadnej strany platnicky so strmenom/valcekom. Je to vazne potrebne? Nie som si tym uplne isty...
kubec99 píše:Druha otazka sa tyka plechov ktore su zo zanej strany platniciek. Na YelowStuff platnickach su zozadu nalepene Nois reduction shims, cize nejaka obdoba tychto "plechov" predpokladam ze tie co boli na starych platnickach uz tam tym padom nemusim davat. AndrewG, ty si ich pouzil na tvojich YS, ci nie? Natieral si zozadu platnicky tou vazelinou na brzdy?
AndrewG píše:drzko píše:mam sportive brzdy a takisto tam nemam tie V a W pruzinky a takisto mi jemne pocut oter platniciek o kotuce
oni na mx5 parts prave píšu, že tie pliešky čo idú okolo platničiek predávajú len spolu s platničkami. o pružinkách nepíšu nič
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 49 návštevníků