Brzdový válec NB 1.8

Re: Brzdový válec NB 1.8

Příspěvekod AndrewG » 13 dub 2016, 10:12

myslel som že si mal problém s brzdami nie so spojkou :-)
AndrewG

Příspěvekod TeeJay » 13 dub 2016, 11:03

AndrewG píše:myslel som že si mal problém s brzdami nie so spojkou :-)

:lol: první věc, co mě napadla, když jsem se podíval na ten set.
Každopádně hodnotná informace, ani jsem nevěděl, že jde nastavit chod pedálu... :) a hlavně je fajn, že máš konečně řešení.
TeeJay

Obrázky: 0

Příspěvekod Prager » 13 dub 2016, 11:34

Ja ja, konečné řešení muss sein! :D

Tvl, aha, myslel jsem, že je to jedno a to samý... Brake master cylinder a clutch cylinder, nemyslim anglicky, ale technicky, takže ne? Aha, jsem holt kkt :oops: :D

Jinak to štelování je práce pro dítě, vykloubený ramena, málo prostoru, ale rozdíl rapidní. Matka, která drží táhlo, je 12.
Naštelovat se dá I spojka, s čímž jsem si taky vyhrál, zabírá mi nyní níže, tam je pro změnu šroub 14, aby to nebylo tak easy.
Postup je zde, je to lehký, v druhym postu je foto, dá se dohledat I jinde: http://www.mx5cartalk.com/forum/viewtop ... 30&t=53904
Chod pedálu (free play) má být 0,4 - 0,8 cm, v pedálu je táhlo držící matkou, na konci má na závitu takovou vidlici, která je šroubem se závlačkou uchycená do pedalu.
Poprvé jsem se jebal I s tou závlačkou a šroubem, abych mohl s tím lankem volně otáčet, ale je to zbytečný, prostě jen uvolnit 12 matku za tou vidlicí a kleštěma otáčet lankem, uslyšíte napínání, pak jen dotáhnout matici a vyzkoušet, spojka dtto.

E: nebo ještě tady: http://www.mellens.net/mazda/mazda_miat ... brakes.pdf oddíl adjusting pedal height, uvolnit šroub "D" a točit s "C". Napravo od "D" je vidět šroub na závlačku v pedálu.
Prager

Předchozí

Zpět na Technika MX-5