jardaj. píše:Dobrý nápad Jirko, protože třeba u NC je nádobka skoro jak kanistr a na co tahat tolik váhy a taky to zabere dost místa. Jen menší připomínku. Tam kde spojuješ ty lanka a izoluješ lepící páskou tak je lepší smršťovací bužírka která se nahřeje třeba zapalovačem a ta spoj dobře utěsní a dobře drží. Ale to Ty jistě znáš a měl jsi pro to jak jsi to dělal důvod. Zdraví Jarda !
PavelV píše:Dal sis spoustu práce s fotoreportáží a kablíky ani nezaletuješ, díra je spíš vykousaná než vyvrtaná a nepraktičnost s doplňováním jsi psal sám . Samolepka je ale moc pěkná . Já bych spíš doporučil tohle http://www.speedpro.cz/kompletni-sada-o ... -9720.html
PavelV píše:Ať nejsem jen negativní, tak musím krom polepu pochválit i přesunutí těžiště k středu vozu ,ale zase si přišel o vyhřívání (od svodů) kapaliny v zimních měsících .
Já jen když vidím co tu jsou lidi ochotný podstoupit při lakování motorových dílů, přišlo mi tohle trošku jako "prasárna". Nemáš vrtačku? Napiš mi SZ a něco s tím uděláme .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 171 návštevníků