DIY Nadobka na vodu do ostrikovacu - vse potrebne

DIY Nadobka na vodu do ostrikovacu - vse potrebne

Příspěvekod jiri.l » 30 srp 2012, 22:10

Under construction :lol:

V aute to uz mam predelane nekolik dni, jen tady se k tomu nejak nemuzu porad dostat...
Naposledy upravil jiri.l dne 06 zář 2012, 00:13, celkově upraveno 1
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Re: DIY Nadobka na vodu do ostrikovacu - vse potrebne

Příspěvekod jardaj. » 30 srp 2012, 22:48

Dobrý nápad Jirko, protože třeba u NC je nádobka skoro jak kanistr a na co tahat tolik váhy a taky to zabere dost místa. Jen menší připomínku. Tam kde spojuješ ty lanka a izoluješ lepící páskou tak je lepší smršťovací bužírka která se nahřeje třeba zapalovačem a ta spoj dobře utěsní a dobře drží. Ale to Ty jistě znáš a měl jsi pro to jak jsi to dělal důvod. Zdraví Jarda !
jardaj.

Příspěvekod jiri.l » 30 srp 2012, 22:58

jardaj. píše:Dobrý nápad Jirko, protože třeba u NC je nádobka skoro jak kanistr a na co tahat tolik váhy a taky to zabere dost místa. Jen menší připomínku. Tam kde spojuješ ty lanka a izoluješ lepící páskou tak je lepší smršťovací bužírka která se nahřeje třeba zapalovačem a ta spoj dobře utěsní a dobře drží. Ale to Ty jistě znáš a měl jsi pro to jak jsi to dělal důvod. Zdraví Jarda !

Jj o tech vim, akorat to jak jsem to dneska dodelaval byla celkem spontanni akce a nechtelo se mi pro ne jezdit do obchodu... kdyz se ty draty provlecou a kolem sebe obmotaji, tak to funguje dobre. Kazdopadne diky za pripominku! Ostatni to muzou pouzit ;)
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod PavelV » 02 zář 2012, 19:31

Dal sis spoustu práce s fotoreportáží a kablíky ani nezaletuješ, díra je spíš vykousaná než vyvrtaná a nepraktičnost s doplňováním jsi psal sám :roll: . Samolepka je ale moc pěkná :) . Já bych spíš doporučil tohle http://www.speedpro.cz/kompletni-sada-o ... -9720.html
PavelV

Příspěvekod George » 02 zář 2012, 19:39

píše že dělal díru nožem, takže se nedá čekat úhledný otvor ;)

dobrý nápad, kabely doletuj jak píše pavel a za mě dobrý... s tim doplňováním bych si nedělal moc starosti, myslim, že jsem za ty 4 roky co mazdu mám doplňoval kapalinu do ostřikovačů jednou :)
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod jiri.l » 03 zář 2012, 01:11

PavelV píše:Dal sis spoustu práce s fotoreportáží a kablíky ani nezaletuješ, díra je spíš vykousaná než vyvrtaná a nepraktičnost s doplňováním jsi psal sám :roll: . Samolepka je ale moc pěkná :) . Já bych spíš doporučil tohle http://www.speedpro.cz/kompletni-sada-o ... -9720.html

Kabliky jsem nezaletoval, protoze nemam jak, ale zitra jdu do obchodu a koupim spoje a predelam to :) dira samozrejme vyvrtana neni, protoze nemam vrtacku. Doplnovani jde vyresit tak, ze se da nadobka na suchy zip, misto oboustranky - jak uz bylo navrzeno na uk foru... kde misto kritizovani premysleji nad tim, jak to vyladit k dokonalosti :lol:

Krome toho jak rika Jirka, nadobky moc nedoplnuju, protoze vodu do ostrikovacu moc nepouzivam. Toto je reseni za cca 100 korun (misto 2000), takze opravdu prekousnu, ze se mi to trochu hure doplnuje a prekousne to kazdy, kdo se ji chce zbavit. Ta nadobka, co si tady postnul, se podle me na to misto, kde jsem dal tu svoji, nevejde - stejne jako drtiva vetsina ostatnich.

Zitra predelam kable a predelam fotodokumentaci, at to nejak vypada :)
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod jiri.l » 03 zář 2012, 01:17

Na uk foru jsem nasel jeste nekolik napadu, jak to vylepsit. Zitra se na to chystam, takze to tu pak upravim :)
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod PavelV » 03 zář 2012, 23:36

Ať nejsem jen negativní, tak musím krom polepu pochválit i přesunutí těžiště k středu vozu ;) ,ale zase si přišel o vyhřívání (od svodů) kapaliny v zimních měsících :D .
Já jen když vidím co tu jsou lidi ochotný podstoupit při lakování motorových dílů, přišlo mi tohle trošku jako "prasárna". Nemáš vrtačku? Napiš mi SZ a něco s tím uděláme ;) .
PavelV

Příspěvekod George » 04 zář 2012, 07:08

pokud se nepletu je Jirka momentálně v Aberdeen v Anglii a proto s sebou nemá nářadí :)
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod jiri.l » 04 zář 2012, 12:42

PavelV píše:Ať nejsem jen negativní, tak musím krom polepu pochválit i přesunutí těžiště k středu vozu ;) ,ale zase si přišel o vyhřívání (od svodů) kapaliny v zimních měsících :D .
Já jen když vidím co tu jsou lidi ochotný podstoupit při lakování motorových dílů, přišlo mi tohle trošku jako "prasárna". Nemáš vrtačku? Napiš mi SZ a něco s tím uděláme ;) .

Jj, toto presunuti vahy vice doprostred udela v Brne minimalne 2 sekundy na kolo :lol: Jak rekl Jirka, jsem ted v Aberdeenu a mam akorat zakladni naradi - bydlim ve studentskem ubytovani, takze je vsechno male a i tak mam vsude veci na auto :D kdybych to delal v Ostrave, tak to samozrejme vypada uplne jinak...
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Další

Zpět na Technika MX-5