sedačky

sedačky

Příspěvekod Mike » 18 zář 2012, 09:18

Přepokládám, že totho už někdo řešil, tak zkusím položit dotaz:
Řešil někdo výmenu sedaček v miatě za lepší? Ty, které mám v NBFL nejsou ani pohodlné, ani moc nepodrží (ani nemusí, ono není moc kam v miatě padat). Nemyslim, že jsem nějak rozmazlenej, ale v miatě prostě nevydržím sedět dlouho. Takže tipy na sedačky, který jdou do miaty, jsou pohodlnější a neváží o moc víc. (kilo, dvě řešit nebudu, ale třeba masážní křesla ze 7er, který mají jedno skoro půl metráku tam dávat nebudu:)
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Re: sedačky

Příspěvekod Winie » 18 zář 2012, 10:52

sedacky z S2000 pasujou stylem perfektne. henges je ma ve svoji ;)
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod Henges » 18 zář 2012, 11:57

No z s2k pasují, ale ne 100%. Musejí se dopasovat, tedy udělat třeba z železa kousku držák k origo pojezdům a co může větším jedincům vadit je že jsou v opěradle širší a nedají se dát uplně dozadu jak origo sedačky. Vadí jim ten výstupek na pásy. Jinak jsem ale spokojenej to zas jo ;)
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod Mike » 18 zář 2012, 12:51

jj...v tvým autě tady z fora vim, že tam máš sedačky z S2000. Ale ty jsou poměrně dost k nesehnání. Třeba rozstřelenejch E30, E36 je spousta takže z toho jsou sedačky, nemá to někdo vyzkoušený?:)
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod Peter.Miles » 04 říj 2012, 18:58

zdarec, někde se tu řešily sedačky z lotusu elise, který sou nedostupný, drahý a daleko... možná ste to už někdo našel, ale skouněte tohle... :-) http://www.sportovnisedacky.cz/sportivo-lotus-cesia-01/ za tu cenu to neberte a ještě si sedaču můžete navolit podle svýho gusta... kůže, velur, logo, prošití, barva.... a za ty ceny pecka a komplet to sou laminátový skořápky.... tak snad to někomu tady pomůže :-)
Peter.Miles

Obrázky: 1

Příspěvekod ADix » 05 říj 2012, 12:32

Pokud bys to řešil, tak bych možná koupil tvoje sedačky pač v NB jsou ještě horší :D
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod Dad » 08 říj 2012, 01:22

trochu offtopic, ale ja vypozoroval, ze co mi vlastne vadi na sedackach v miate je jen absence bederni operky. Kdyz si hodim neco za zada (mam malinkej polstarek) je najednou vsechno v poradku a muzu klidne absolvovat i delsi cestu.

Takze pripoijim otazku, zda nekdo nema zkusenost s modifikaci sedacky z NA. Nekde jsem cetl ze si lidi do operadla zabudujou treba smotanej rucnik a voila. Ale ja se bojim sahat do dvacet let stary sedacky, aby se na mne treba nevysypala hromada drcenyho molitanu. Mimoto ani nevim jak na to. Tak bych takovou operaci rad sveril nekomu kdo uz to delal ...
Dad

Obrázky: 2

Příspěvekod LordJames » 08 říj 2012, 08:30

Předchozí majitel tam měl, jak ty říkáš, ručník. Žádná složitá operace, ale jenom vsunutej zepředu. Nevím, jaký tam máš sedačky, ale až budu u auta, tak ti nafotím, jak to tam mám já.
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod radep » 08 říj 2012, 08:54

Je to docela blbě poznat, ale uprostřed sedačky je taková kapsa (aspoň já s NB ji tam mám)... dá se tam zasunout ručník jak jsi psal - sám jsem to tak používal. Takže se toho vůbec nemusíš bát :-) mezi prostřední části a okrajovou části sedačky je v tom švu otvor, zkus se podívat.
NB 1.8, 1999, LSD, brdzy: Hawk HP+, EBC UPS, BF307+, Motor: komplet GO (YCP písty, Hastings kroužky)
radep

Příspěvekod Dad » 09 říj 2012, 03:19

ok, diky, podivam se na tom treba tam fakt mam pasovaci kapsu :)
Dad

Obrázky: 2

Další

Zpět na Technika MX-5