PPF k převodovce

PPF k převodovce

Příspěvekod LordJames » 27 bře 2015, 21:31

Chlapi, po nahozeni NB motoru se mi ted za boha nepodarilo nasmerovat diry v PPF na takovym tom pomocnym plechu pod vezickou na diry v prevodovce. Chci se teda zeptat - je mozny povolit ten sroub, na kterym je ten plech chycenej a s tim plechem si pohnout? Nebo tam ma nejakou akuratni polohu, aby napriklad dobre smeroval kardan? Hlava mi to moc nebere, protoze PPF i diff jsou taky NBckovy (navic tam zadnej rozdil oproti NA neni) a taky uz to na aute bylo jeste s NAckovym motorem a tam to sedlo. Nebo nekdo nejakej tip, cim bych jeste mohl hnout, abych to nasmeroval spravne? Zkousel jsem i nadzvedavat motor pod ruznyma uhlama a taky nic. Jestli to bude jen nejaka volovina, kterou sem opomenul, tak tady ze sebe klidne rad udelam vola, kdyz to pak sedne :-D
ObrázekObrázek
LordJames

Re: PPF k převodovce

Příspěvekod LordJames » 06 dub 2015, 23:12

Tak jak to tak byva - kdyz hledate, tak nikde nic a kdyz je po, tak se to objevi samo. Ted mi pod nos prislo tohle: http://www.mx5nutz.com/forum/index.php?showtopic=55139 tak to pak preventivne zmerim a potes, jestli to nebude v rozsahu
ObrázekObrázek
LordJames

Zpět na Technika MX-5