George píše:Pokud se nepletu, ovladani rozvodu vzduchu je u ridice, u spolujezdce se bud ovlada teplota nebo cirkulace auto/vnejsek. Ty lanka se krizej, takze ovladacem vpravo hybes s prvkem vlevo
Borgi píše:Možná to ani není tím ale u Mazdice rozehřívá tunel motor s převodovkou a je to hrozný hlavně v létě jinak skus vyndat přihrádku u spolujezdce, a odtama uvidíš celý ten rozvod tak koukni jestli to nemáš někde vypadený
Mě to tunel naštěstí nedělá...jen mi to pořád profukuje i na nohy...takže to zkusím seřídit Jinak tedka sem omotával celý svody, tak až to bude měřitelnější, tak podle pocitu řeknu jaký to jeradep píše:Borgi píše:Možná to ani není tím ale u Mazdice rozehřívá tunel motor s převodovkou a je to hrozný hlavně v létě jinak skus vyndat přihrádku u spolujezdce, a odtama uvidíš celý ten rozvod tak koukni jestli to nemáš někde vypadený
To mě taky štve je to nějak řešitelné? Omotat svody třeba?
Cestování po itálii miatou odpoledne v zácpách bylo utrpení v tomhle... z ventilace foukal horký vzduchu, tunel mi topil... Taky se mi nějak zaseklo lanko - nemohl jsem nikdy zcela vypnout topení, musím se na to podívat.
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam a 87 návštevníků