od Zed » 13 kvě 2012, 12:14
Anténu jsem měnil asi před rokem, ale tohle se mi teda nestalo a bylo to u NA, což by mělo být +- stejny. Vyndal jsem starou, vyčistil pořádně vnitřek a zkontroloval, jestli tam nemám ještě nějakej ulomenej kousek starýho prutu a pak jsem si to vše připravil pro nasunutí nové. Novou jsem maximálně vytáhnul a zbytek koukajícího prutu jsem zastrčil kam až šel, bylo to cca cm za podložku v pravo dole na tvé fotce pokud si dobře pamatuju a po zadělání nezbytnejch věcí pro správnej pohyb prutu uvnitř jsem anténu zkusil zasunout. Pěkně se mi to cely navinulo a po namontování do auta se mi vysunula na max, nevypadla a zase jsem ji zasunul, vše ok. Ještě si vzpomínám, že když jsem potřeboval vyndat starou anténu, tak jsem musel odšroubovat celou tu dutou trubku ve které je zasunutá a vyndat ji spodem, horem nešla. Ve všech návodech ji vyndávali horem.
Edit: K tomu co píše Rudy - novou anténu jsem měl taky takovou, tzn, že prut nakonci byl stejně širokej jako po celé délce a zkracovat jsem ho nemusel.
charged "beauty"charged beastMiata simply begs to be driven hard!MX-5 Cup 2018 -
http://mx-5cup.cz/