Krenstik píše:urcite jen na ctyrku? pri jakych otackach?
Borgi píše:Může ti chrastit i to protipožární obložení co je kolem výfuku, nebo se utrh kousek katalizátoru a teď chrastí v jednom z tlumičů (můj případ) Jesli ti to dělá jak píšes když se motor jakoby dusí, mohlo by to být ono. Ještě zkus třeba vytočit trojku pustit plyn a nevyřazovat nechat to zbrzdit motorem, jestli chrastíš tak hledej na výfuku resp. vevnitř výfuku
Sedrik píše:Ahoj, než to dám do servisu, chtěl jsem se zeptat tady, jestli s tím nemáte někdo zkušenost.
Při zařazené čtyřce se při akceleraci ozývá slabé jakoby kovové chrastění. Dělá to jen na čtverku a je to opravdu špatně slyšet, takže nevím, jestli to jde od motoru, nebo někde zezadu. Bez střechy bych si toho asi ani nevšiml, ale dneska bylo hnusně, tak jsem jel se střechou a slyšet to bylo. Myslel jsem, že by to mohl být diff, ale to by asi bylo slyšet pořád a ne jen na čtverku.
Nějaké nápady?
-liborch píše:Sedrik píše:Ahoj, než to dám do servisu, chtěl jsem se zeptat tady, jestli s tím nemáte někdo zkušenost.
Při zařazené čtyřce se při akceleraci ozývá slabé jakoby kovové chrastění. Dělá to jen na čtverku a je to opravdu špatně slyšet, takže nevím, jestli to jde od motoru, nebo někde zezadu. Bez střechy bych si toho asi ani nevšiml, ale dneska bylo hnusně, tak jsem jel se střechou a slyšet to bylo. Myslel jsem, že by to mohl být diff, ale to by asi bylo slyšet pořád a ne jen na čtverku.
Nějaké nápady?
Zdar, mě to dělá něco podobného, co máš model?
Když točím čtyřku, tak motor jakoby se dusil, nepravidelně akceleruje
ostatní kvalty jsou v pohodě
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 115 návštevníků