Mazda Autopalace Spořilov
1) Nová přední kapota + lak. Za 4 dny hotový. Zkoušeli mi předat auto sice s dobře usazenou kapotou, ale velice špatně rozleštěným lakem. Viditelné šmouhy a nějaký kapky na první pohled a nešlo to dolu, nehtem, ničim. Odmítl jsem to přebrat. Počkal hodinu a už to bylo dobrý.... Ale že to aspon někdo nezkontroluje, než to předaj zákazníkovi, to je hrozný... Navíc k tomu špatná faktura, o dph, bylo to o 1000,- víc. Nabídli mi, že tam budu mít těch 1000,- jako kredit pro příště...
2) Přijel jsem tam s MX-5, abych využil kreditu 1000,- na udělání geometrie... Pan Fatka, který zblbnul tu fakturu o měsíc dřív se k tomu postavil hezky, připadal jsem si jak VIP, to bylo fakt fajn. Zavolal nejlepšího z nejlepších na geometrii.. Pokecali jsme pak spolu, co tam chci za odklony, sbíhavosti atd.. Všechno ok... Za hodinu a kus bylo hotovo. Podle papíru přesně udělaná geometrie, první dojem super.. Po 2km si všímám volantu nakřivo při jízdě rovně - to jsem neřešil.
Za 1000km mi na dovolené začlo něco křupat v pravém přední kole.. Byl jsem fakt vytočnej už, po vejfuku, spínači oken, kotoučích a ložisku ted volný nějaký čep nebo tak něco... Dnes jsem zajel na stk, at zjistěj, který čep nebo co to dělá. Za 50,- zjistili, že je uplně volnej excentr na spodním ramenu na štelování odklonu. Volný, že to trochu šlo dotáhnout i rukou... Neskutečný.. Už tam nejedu. 2 zkušenosti, 2 špatné zkušenosti a dost...
Co vy?