Zkušenosti se servisy

Zkušenosti se servisy

Příspěvekod Koby » 21 čer 2011, 21:08

Mazda Autopalace Spořilov

1) Nová přední kapota + lak. Za 4 dny hotový. Zkoušeli mi předat auto sice s dobře usazenou kapotou, ale velice špatně rozleštěným lakem. Viditelné šmouhy a nějaký kapky na první pohled a nešlo to dolu, nehtem, ničim. Odmítl jsem to přebrat. Počkal hodinu a už to bylo dobrý.... Ale že to aspon někdo nezkontroluje, než to předaj zákazníkovi, to je hrozný... Navíc k tomu špatná faktura, o dph, bylo to o 1000,- víc. Nabídli mi, že tam budu mít těch 1000,- jako kredit pro příště...

2) Přijel jsem tam s MX-5, abych využil kreditu 1000,- na udělání geometrie... Pan Fatka, který zblbnul tu fakturu o měsíc dřív se k tomu postavil hezky, připadal jsem si jak VIP, to bylo fakt fajn. Zavolal nejlepšího z nejlepších na geometrii.. Pokecali jsme pak spolu, co tam chci za odklony, sbíhavosti atd.. Všechno ok... Za hodinu a kus bylo hotovo. Podle papíru přesně udělaná geometrie, první dojem super.. Po 2km si všímám volantu nakřivo při jízdě rovně - to jsem neřešil. :-( Za 1000km mi na dovolené začlo něco křupat v pravém přední kole.. Byl jsem fakt vytočnej už, po vejfuku, spínači oken, kotoučích a ložisku ted volný nějaký čep nebo tak něco... Dnes jsem zajel na stk, at zjistěj, který čep nebo co to dělá. Za 50,- zjistili, že je uplně volnej excentr na spodním ramenu na štelování odklonu. Volný, že to trochu šlo dotáhnout i rukou... Neskutečný.. Už tam nejedu. 2 zkušenosti, 2 špatné zkušenosti a dost...

Co vy?
Free willy2.0
Koby

Re: Zkušenosti se servisy

Příspěvekod Pavel260 » 21 čer 2011, 21:18

Mazda Auto Zeman
řešil jsem ještě s 1,6kou cukání motoru, otáčky se propadly o 500 a hned se vrátili zpět. Několikrát opravovaná závada, vyměněné 2 špatné čidla ( cena 9000,-), zavada pořád, pak nějaké rovnání čehosi (nevím už přesně čeho) závada pořád stejná. vrcholem všeho bylo to kdyz mi to auto při jíždě zhaslo úplně. Při poslední návštěvě mi bylo řečeno že na diagnostice to neukazuje žádnou chybu a že jestli chci tak můžou vyměnit všechno kolem motoru a stejně na to nemusí přijít (na cenu jsem se ani neptal). Už jsem toho měl dost a koupil jsem od georgeho motor. odvezl to k mechanikovi a tomu to nedalo a hledal závadu, během hodiny mi volal že to je špatný pin v konektoru..... takž asi tak ;)
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod PavelS » 21 čer 2011, 21:32

Pavel: Až na to, že průsery tohohle typu řešíš i na 1.8... :)

Já na Zemana nemůžu dopustit, jezdil jsem k nim, když ještě tam dělal pan Šedý a přístup byl perfektní...i loni s Kobym nás vzali na diagnostiku (přímo k autu) jeho xenonů a pak za to nic nechtěli když se to nepovedlo apod.

Tohle vleklý řešení závad je složitý - znám to z práce, že určitý věci řešíme třeba rok...
PavelS

Příspěvekod Pavel260 » 21 čer 2011, 21:39

ano, je pravda ze u nepovedenejch oprav jsem neplatil nic, ale byl jsem treba 2 tydny bez auta :)
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Koby » 21 čer 2011, 21:40

No, rodiče se šestkou byli u zemana akorát na ty první garančce a pak už na spořilov... :D
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Alessio » 09 črc 2011, 16:07

Autopalace Butovice - vše v pořádku, raději Koby jezdi tam.

Jinak s neautorizovanými servisy jsem po nepěkné zkušenosti seknul, než jezdit k někomu za 1000 na hodinu bez papíru, bez záruky a s vidinou toho, že když zrovna bude potřebovat na nový gumy tak mě prostě natáhne. Dokud je NC docela nový auto nebudu riskovat, zvlášť když žádného dobrého garážníka co by NC rozuměl neznám
Alessio

Příspěvekod kousmen » 09 črc 2011, 16:55

Tak s tím souhlasím. Po otřesných zkušenostech s jedním idiotem, kterýho mi doporučil člen tohodle fóra už nikdy nedám nic dělat bez papírů. Radši jsem sehnal garáž a dělám všechno sám.
Naposledy upravil kousmen dne 17 črc 2011, 20:01, celkově upraveno 1
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod PavelS » 09 črc 2011, 22:43

Aleš: tak na NC jsem si zatim kromě pružin udělal všechno sám - není to o moc komplikovanější auto než NA/NB zaplaťbůh...
PavelS

Příspěvekod riderhenry » 09 črc 2011, 23:07

Vzdyt neautorizovany servis se nerovna ztrata zaruky na opravu nebo i auto, to zalezi na kazdem, jestli si vezme doklad (a priplati), nebo ne. Stejne tak hodinova sazba - verim, ze se da sehnat sikovny clovek i za mnohem min nez 1000 :)
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod Alessio » 09 črc 2011, 23:12

Von původně říkal 500, ale dělali na tom dva :lol: . No nic, Pavle, pružiny mi ani nepřipomínej, teď už se tomu jen směju :roll:

Rider: ja vím, ale hádej se s nějakým frajerem, že ten škrábanec od šroubováku tam nebyl. V palace mám papír, že auto je bez škrábanců na vstupu, takže cokoliv je nového jde za nima a to bez hádek...navíc mají v dílnách docela uklizeno :)
Alessio

Další

Zpět na Technika MX-5