Silentbloky,ramena,hřeben na řízení

Re: Silentbloky,ramena,hřeben na řízení

Příspěvekod martin_71 » 14 úno 2013, 10:33

Dopr: a nevis, jestli maji ty silace od ILu stejne vlastnosti jako serie? Material je to tedy zrejme stejny, ale pisou tam, ze je to jejich "produkt vyvinuty pro zavodni pouziti s maximalnim zachovanim jizdniho komfortu pri beznem provozu" - co si tim predstavit, nebude to tvrdsi nez serie?
'96 Cosmo / Koni Sport / BBK
martin_71

Obrázky: 0

Příspěvekod Andre_fux » 14 úno 2013, 10:47

martin_71: údajně jsou snad o 40% tvrdší jak série a blíží se vlastnostma siláčům mazdaspeed.

Aspoň co si tak pamatuji..
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II
NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica
„Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa
Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Andre_fux

Obrázky: 1

Příspěvekod kousmen » 14 úno 2013, 11:07

Určitě bych se toho nebál. Já jsem tam dal PUR siláče a není to nic příšerně tvrdýho jak se povídá. To už mi víc dávají do těla polomrtvý tlumiče. Rozhodně je to krok dopředu a komfort zásadně neutrpí...
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod bmxdave » 14 úno 2013, 11:08

Nevím co je na tom divného že chci pouze na dobírku... WTF?.................
bmxdave

Příspěvekod kousmen » 14 úno 2013, 11:09

Třebaže se tak připravuješ o možnost cokoliv pohodlně sehnat. Tyhle šopy nejsou podvodný typy jako u nás. Kdysi jsem objednával z MX5parts a nepřišlo to. Po jediným mejlu poslali novej balíček...
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod bmxdave » 14 úno 2013, 11:16

kousmen píše:Třebaže se tak připravuješ o možnost cokoliv pohodlně sehnat. Tyhle šopy nejsou podvodný typy jako u nás. Kdysi jsem objednával z MX5parts a nepřišlo to. Po jediným mejlu poslali novej balíček...

Já se jako nebojím že by to nepřišlo apod. jen nemám ty možnosti, nechápu ale jaktože se nedají sehnat i tady když třeba tlumiče.čepy a další v pohodě
bmxdave

Příspěvekod LordJames » 14 úno 2013, 11:30

Sehnat se samozřejmě dají, stačí hledat. A jestli někdo nerad hledá...v Mazdě si se ptal?
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Winie » 14 úno 2013, 12:02

jak nemas moznosti? ty nemas platebni kartu? vsechno je to jen o par papirech v bance, aby sis aktivoval platby do zahranici, pak si aktivujes paypall a muzes nakupovat, pokud mas aspon zakladni znalosti anglictiny. Jinak silentbloky a tyhle vsechny veci se daj kusove sehnat i na ebayi, kdyz neveris shopum :lol:
PS: jinak opravdu u tebe nevidim jinou moznost, nez to auto prodat, jestli hodlas s kazdym hovnem jezdit do servisu, kde ti budou tlouct do hlavy ze ti musej objednat cely rameno, tak te to auto zachvilku bude stát milion.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod dopr » 14 úno 2013, 15:26

martin_71: jak rika andre, mely by byt o 25-40% tuzsi. Ptal jsem se na to primo u IL. Vzhledem k tomu, ze moje puvodni jsou tvrde jako kamen, tak ocekavam spise narust komfortu :D
kousmen: no ja s PUR nikdy nejel, ale od Konase jsem ohledne tvrdosti slysel neco jineho :D Hlavne mi ale vadi vrzani a nutnost to mazat.
bmxdave: jee, ty ses naucil opsat WTF, sikovny chlapec :D No, pravdepodbne zijes v dobach technologickeho davnoveku. Tak pro tvou informaci dnes existuje cela rada moznosti instatniho placeni at uz debetni/kreditni kartou nebo prostrednictvim sluzeb jako je Paypal aspol. Ja uz nemam slov. Priste se tady neptej kde se da co koupit, kdyz pak z tebe (opet a zase) vypadne takova hovadina. A jak uz psal Lord, v Mazde samozrejme sezenes vsechny dily (s odpovidajici českou marzi), od toho je tady snad sit servisu ne?
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod radep » 14 úno 2013, 15:41

Nechápu :-) proč si to prostě nesežene přes nějaký group buy, které se tady z IL pořádají... když už... stačí se s někým domluvit.
Taky jsem se na ty SB koukal, asi vemu časem ty z IL, než nějaké PUR (kvůli vrzání, mazání atd).
NB 1.8, 1999, LSD, brdzy: Hawk HP+, EBC UPS, BF307+, Motor: komplet GO (YCP písty, Hastings kroužky)
radep

PředchozíDalší

Zpět na Technika MX-5