Spojky RALCO

Re: Spojky RALCO

Příspěvekod whisper » 20 dub 2014, 20:20

Trošku to tu oživím, keďže idem kupovať novú - máte nejaké referencie na Stage 1 spojky? Tj. aspoň 10 tisíc najazdených na nej, ideálne s vyšším výkonom (160+)... Mám Exedy Stage 1 a moc dlho nevydržala (niečo cez 10 tisíc). Rozmýšľam nad touto: http://goo.gl/xQcfFb. Vďaka.
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.

Radosť je moje palivo.
whisper

Obrázky: 6

Příspěvekod MAXsport » 20 dub 2014, 21:13

to, že ti tam ale chcal olej, za to nemůže spojka :D
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod cavan » 21 dub 2014, 11:26

MAXsport píše:to, že ti tam ale chcal olej, za to nemůže spojka :D

gufera vymeni, olej tiect uz nebude, zo znicenou uz asi nespravi nic, nemyslis?? chcel skusenosti a nie nejake pripomienky..
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod whisper » 21 dub 2014, 12:22

Pohoda, veď nemyslel to zle :) Tá Exedy ešte niečo vydrží, ale rozoberať zase polku auta o 5000 km neskôr kvôli výmene spojky - neviem, či to riskovať... Nová by snáď mohla vydržať aspoň 20 tisíc km.
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.

Radosť je moje palivo.
whisper

Příspěvekod AndrewG » 21 dub 2014, 13:50

skorej by som povedal že max to myslel tak, že ak ti bude tiecť olej na akúkoľvek spojku tak ti nevydrží, takže to, že vydržala krátko nie je chyba spojky ale chyba gufera. Podľa fotiek čo si pridal mi nepríde nijak moc opotrebená :) vyčistiť to asi nepôjde, keďže je to asi taký materiál čo ten olej nasal...osobne by som neriešil asi náhradu a išiel do Exedy zase, ale myslím že F1 je tiež kvalitná značka a nič s tým nepokazíš

PS: samozrejme je to len môj názor nie skúsenosť
AndrewG

Příspěvekod MAXsport » 21 dub 2014, 15:18

ono jde o to, jestli je to spálený olej na setrváku a přítlačáku nebo i materiál, možná bych to řešil tak, že bych přeložil lamelu HDS směsí od renovaku, přítlačák a setrvák nechal líznout, nový ložisko a mohlo by to ještě něco najezdit. Pozor ale na setrvák, ten má mít určitou hrubost.
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod whisper » 21 dub 2014, 16:03

To je jasné, guferá idem meniť obe, od motora aj od prevodovky. Čo sa týka spojky, skúsim vyčistiť lamelu aj zotrvačník a uvidím. Tiež by som si radšej ešte nechal túto spojku, ale neviem, koľko má v sebe života - či sa mi to vôbec oplatí, keďže robota výmenou spojky je dosť otrava...

Radosť je moje palivo.
whisper

Příspěvekod whisper » 22 dub 2014, 13:42

Tak nakoniec zoberiem organiku Exedy Stage 1 za 280 eur z mx5parts... Čo som čítal, tak tie F1 Racing sa im rozpadávajú po roku...

Radosť je moje palivo.
whisper

Předchozí

Zpět na Technika MX-5