Centrální zamykání

Re: Centrální zamykání

Příspěvekod MiSm53 » 02 čer 2017, 13:45

Ahoj,
věci na dodělání dálkového centrálu jsem kupoval tady https://www.levnealarmy.cz/eshop/komfor ... -zamykani/ ,motorek do dveří řidiče,odskok na víko kufru,ovládací jednotku a vystřelovací klíč s ovladačem dveře/kufr.
Mi.
MiSm53

Obrázky: 1

Příspěvekod Cromoly » 02 čer 2017, 14:15

Dokazes rict na kolik te to cely vyslo? A funguje porad i otevirani kufru zevnitr kabiny i klickem na kufru?
Cromoly

Příspěvekod MiSm53 » 05 čer 2017, 14:17

Cenu přesně nevím,mám to namontované tak 4 roky,ale stačí se podívat na ceník pana Tulacha Levné alarmy,ceny budou
dnes stejně jiné.K tomu se musí ještě přípočíst cena za výrobu klíče s ovladačem a nahrání čipu v klíči.Kufr se dá ovládat
klíčem i páčkou,vše zůstává funkční.Odskok kufru je vlastně elektromagnet namontovaný u zámku,který tahá pomocí
táhla za páčku,co odjišťuje zámek.Motorek do dveří řidiče je také magnet,ale slabší.Jednotka DO musí mít silový výstup
na odskok kufru.Vše se dá konzultovat s majitelem e-schopu panem Tulachem,ve všem poradí.Kupoval jsem u něj již
několik věcí z jeho nabídky a vždy byl velmi vstřícný.
Mi.
MiSm53

Příspěvekod JohnyS » 05 čer 2017, 17:20

Předchozí majitel u mě nechal do auta dát centrál na dálkáč a jediné co mi chybí je ten kufr. Dokonce mám i dalkáč s tlačítkem na kufr :( mohl by jsi mi tedy poradit jak to tam udělat? Popř kde koupit nějaký ten motorek předpokládám místo klíčkového otvírání kufru, aby to tahalo za to táhlo? :)
Mazda MX-5 NB 1.8
JohnyS

Příspěvekod MiSm53 » 06 čer 2017, 11:53

Jednotka dálkového ovládání musí mít také výstup na odskok kufru.Klíč s ovladačem musí mít zvlášť tlačítko na otevírání
kufru.Vše potřebné jsem kupoval na e-schopu Levné alarmy Tulach. Odkaz je výš.
Mi.
MiSm53

Předchozí

Zpět na Technika MX-5