Dayn píše:JohnyS píše:To se řekne fajn, ale musím se nějak dostat nad tu napravnici abych to tam odrbal a natřel ale je fakt ze bych se možná mohl vykaslat na ten komaxit a prostě ty ramena nesundavat, odrbat to a natřít
S těmi siláči mám teda brouka v hlavě.
Ahoj, letos jsem tuto proceduru řešil. Pokud nemáš dostatek peněz nedělej to. Já jsem řešil sundavání tlumičů a tak všechny šrouby namazal vazelínou a zbytek natřel odrezovačem. Letos budu čistit podběhy a stříkat to gumou. A pokud chceš dělat výměnu silenbloků a řešit komaxit, tak to levné nebude. Já si říkal, že bych to udělal taktéž. Můj odhad na všechny části včetně nápravnic je kolem 20k. Pokud to tedy nechceš dělat a odfláknout to, tak se do toho pust. Není to názor odborníka, ale studenta. Můj názor je zakonzervuj to, jak to jen půjde a až budeš mít víc peněz a rozmyslíš si že to za to opravdu stojí, tak to udělej celé najednou.
m8rinek píše:Tak se zvedni od klávesnice a jdi se podívat.
vhml píše:Tak zrovna pískování a komaxit stojí hovno. Jestli jsem za celou nápravu platil kolem tisícovky? Možná ani to ne
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 96 návštevníků