podvozek Raceland?

Re: podvozek Raceland?

Příspěvekod Sedrik » 01 kvě 2012, 00:17

seatik píše:Stačila by mi fotka aspoň trochu z boku,na jaké výšce mazda byla a na jakou jste ji nastavoval. Děkuji . Nemohu si dovolit mít auto hodně nízko.Nej by byla fotka,kde je podvozek vyśroubovaný nahoru co nejvíce,ale spokojím se s jakoukoli s případným přibližným dopsáním,na jaké úrovni byl.

První dvě fotky jsou s podvozkem raceland, který jsem pak hned vymontoval - pro ilustraci ale snad poslouží. Snížený to bylo tuším o 3 cm.

viewtopic.php?f=19&t=1012&start=0
Lost but not forgotten: MaX NBFL 1.8l LSD Silver Blues
BMW E90 325xi Japanrot
Sedrik

Příspěvekod LordJames » 05 led 2013, 00:21

Tak vzhuru do debaty. Raceland se sice neprodava, ale sehnat se da TA Technix, coz je udajne jedno a to samy. Je tu nekdo, kdo ma na Racelandu najetej nejakej znatelnej pocet km?

A dalsi tema - V-MAXX XXTREME - nejaky nazory/zkusenosti?
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Pan Černý » 05 led 2013, 00:50

Já mám najeto na racelandu dvě sezóny. Někde víš jsou zkušenosti. Kdybys měl další dotazy, klidne se ptej.
Pan Černý

Příspěvekod LordJames » 05 led 2013, 00:57

A mas neco najeto i na seriovych tlumicich + kratsich pruzinach? Tak to mam na aute a chtel bych si udelat predstavu pro porovnani. Pripadne nejaky svezeni s racelandem pro porovnani. Oproti komplet seriovymu podvozku jsou ty kratsi pruziny urcite lepsi svezeni, aspon z myho pohledu (mlady kosti, kterym obcas nevadi jizda jak v tanku :-D ). Jediny minus - jak uz jsem tu nekde psal - na nejaky nerovnosti v zatacce to ma tendenci odskakovat.
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Pan Černý » 05 led 2013, 02:58

Sérii+ krátký pružiny jsme teď měli na autě přítelkyně a s úplnou sérií jsem jezdil svou první sezónu. Raceland ti bude vždycky líp fungovat na dobrém povrchu. Bude se míň nakláňet než zkrácený pružiny. Ale na horším povrchu to bylo prakticky stejný. Obecně bych tyhle možnosti doporučil maximálně na auto, kterým vyjedeš o víkendu na projížďku a budeš si vybírat cesty, aby ses svezl. Pokud chceš s autem jezdit přes léto denně, tak si radši ušetři na lepší štelovák. Ono nejde ani tak o to, že by jízda byla tak extrémně nekomfortní, ale těmi otřesy se ti celé auto rozvrže. Btw hondaři si vcelku pochvalují podvozky XYZ. Myslím, že tady ho má whisper na autě, tak třeba nám ho zhodnotí.
Pan Černý

Příspěvekod dopr » 05 led 2013, 07:32

Pan Černý píše:Já mám najeto na racelandu dvě sezóny. Někde víš jsou zkušenosti. Kdybys měl další dotazy, klidne se ptej.

2 sezony je ale nic nerikajici udaj. U mne jsou dve sezony cca 60 000 km, u jineho 12 000 km. A prave napr tech 12 000 km je jako meritko trvanlivosti podvozku k nicemu.
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod whisper » 05 led 2013, 11:03

Neviem, ako jazdí séria a na Mazde s XYZ mám najazdených len 1000 km, takže tak skoro vám žiaľ nepomôžem ;) Na CTR som s ním ale spokojný, po rozbitej Bratislave jazdím denne a to ho mám na tvrdo (10/30). Aj Pajo si ho pochvaľoval, keď sa zviezol (ako šofér).
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.

Radosť je moje palivo.
whisper

Obrázky: 6

Příspěvekod Pan Černý » 05 led 2013, 11:21

dopr píše:
Pan Černý píše:Já mám najeto na racelandu dvě sezóny. Někde víš jsou zkušenosti. Kdybys měl další dotazy, klidne se ptej.

2 sezony je ale nic nerikajici udaj. U mne jsou dve sezony cca 60 000 km, u jineho 12 000 km. A prave napr tech 12 000 km je jako meritko trvanlivosti podvozku k nicemu.

Já někde hodnotil trvanlivost? Hodnotil jsem komfort a jízdní prožitek a tam je úplně jedno jestli najedeš 20 nebo 60.
Pan Černý

Příspěvekod Henges » 05 led 2013, 13:35

Dopr: u mě by byl taky trotl kdo by si koupil trvdej sportovní podvozek a najede za dva roky 60000km :-D Mít takovej nájezd tak asi seriovej podvozek vubec neřeším a nechám ho tam ;-)

Jinak raceland mám, odjeto mám taky 2 sezony a už na autě chvilku byl. Odjeto může mít asi 20000km. Tvrdej celkem je, ale ještě to není uplnej šutr. Každopádně kvalitu vozovky poznáš hned. Byl jsem dvakrát v alpách, pokaždé necelých 2000km a bez problému takže to není že by se řeklo jedine na okruhy. Ono taky v alpách je radost jezdit, parádní cesty téměř všude. Stačí ale přejet hranice k nám a je to tragédie, tak má pan Černý pravdu s tím že člověk vyhledává ty nejlepší cesty, ale to jsem dělal vždy ;) Origo tlumiče s krátkýma pružinama jsem měl jen na první hondě přes 3 roky a vydržely. Bratr to tak měl taky snad 5 let na ibize. Ono to tak tragický není jak to tu občas popisují jak kdyby měly tlumiče vydržet 15000 a konec, ale životnost se určitě zmenší, ale ze zkušeností vím že to tlumiče zvládnou i 5 let, ale možná to je vyjímka . A rozhodně to není že bych to doporučoval ;)
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod Pan Černý » 05 led 2013, 14:04

Fakt je, že v Rakousku jsem si to na racelandu taky užil. Ale tam je to jak, když jedeš po zrcadle :-)
Pan Černý

PředchozíDalší

Zpět na Technika MX-5