Tak, tady to máme.
Ještě je tam vidět pár nedokonalostí, ale ty způsobuje hlavně to, že to testuju v laboratoři a ještě jsem to nešvihl na auto. Hlavně ty probliky jsou jen špatnej kontakt, protože jsem prostě línej to udělat pořádně, když to pak zase budu muset rozdělat. Ještě zkusím odstranit ten první problik. I když, možná to ještě vyzkouším s jiným zdrojem, protože s předchozím typem objímek u jiného pracoviště se mi to nestalo. Jo a to problikávání obrysovky s blinkrem je tím, že jsem měl na zdroji nastavenej malej proud. Hups. O pár bliků později jsem to zvýšil a přestalo to.
https://www.youtube.com/watch?v=bdy85ahAMhsZároveň už mám vymyšleno, jak to bude zapojeno na autě a jak to celé bude vypadat. Jediné, co to kromě toho dráteniště za světlem vyžaduje, je upravený přerušovač, aby fungoval i s LEDkami. (A taky to vyžaduje vyndat ze světel oranžový clonítka a nebo použít aftermarketový světla)
Zbejvá už jen dořešit, jak vymyslet kit, který by si mohl na autě zapojit skoro kdykoli a pak to může jít do světa.
A taky bych si to mohl dát na auto, že?