MaxCZ píše:Zvládneš to i na NC?
Mělo by to být o objímkách a žárovkách a přerušovači na jakýkoliv auto. Já mám třeba na hyundai taky zálus udělat denní svícení a už taky přemýšlím že bych dal switchback LEDku do blinkru
Konkrétně u mýho auta tam je BA15S a potřebuješ BA15D objímku, natáhnout drát, relátka nebo něco řídícího aby ti to pouštělo šťávu jen když běží motor a když je spínač světel v poloze AUTO a senzor nesepnul světla, el. přerušovač blinkru už mám (ten stojí asi nějakých $4 na aliexpressu co jsem se díval nejlevnější, ale kdo ví co to bude zač za kvalitu
). Žárovky jsem si na zkoušku objednal
tyto(levný a stačí na vyzkoušení, kdybych to chtěl na ostro tak koupím nějaký za $20; samy přeruší bílou při připojení žluté a ještě nějakou chvilku ji podrží vypnutou po odpojení) a teď ještě vymyslet jak to tam prostě zapojit aniž bych musel cokoliv pájet a stříhat.
Jinak mlhovky jo, na NC by i slušely normální cold LED, což mi k NB moc nesedí, chtěl bych buď warm LED a nebo žárovku, žárovkový denní i s mlhovkama od helly stojí dost přes 3k což je volovina, LEDkový denní se dá sehnat za 2k3 plus tomu vyměnit LEDky místo cool na warm zhruba pětikilčo ať nekecám, ale asi to zas na druhou stranu bude nejlepší řešení