krome toho ze nemame kontrolku rezervu, tak ani ne kontrolku motoru a dokonce ani ne kontrolku mazani je tam jenom budik kterej stejne nefunguje(kdyz odpojis cidlo zustane asi 20vterin na mistelukasvolena píše:My nemáme hladový oko??? já jsem se tam teda ještě nedostal ale je dobrý to vědět
dneska sem to mel rozdelany a muzu te ujistit ze tam neni zadna kontrolka navic,a uz vubec ne na tym miste jak je na obrazku,..(aspon teda u me) jediny co se rozsviti tak ten klicek, abs oboje po chvile zhasne (kdyz nepocitam dobijeni,..)lukasvolena píše:S tím budíkem tlaku oleje jsem někde tuším četl že se to dá nějak předělat na funkční
Jinak ta kontrolka check jak je na obrázku tam je jen bez nápisu a při otočení klíčkem se rozsvítí jak tu už někdo psal
toz az pojedes kolem dej vedet pak budu chytrejsi,..lukasvolena píše:Jak říkám u mě se při otočení rozsvítí i tato
lukasvolena píše:Jasný
Zaplik píše:krome toho ze nemame kontrolku rezervu, tak ani ne kontrolku motoru a dokonce ani ne kontrolku mazani je tam jenom budik kterej stejne nefunguje(kdyz odpojis cidlo zustane asi 20vterin na mistelukasvolena píše:My nemáme hladový oko??? já jsem se tam teda ještě nedostal ale je dobrý to vědět
lukasvolena píše:Omlouvám se za offtopic ale co je potřeba k tomu aby ten budíček ukazoval aktuální tlak??
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 14 návštevníků