evlo píše:Svár bude pevnější než origo, alespoň podle me, což je špatně. Prej se to při přehození do nového domečku musí nějak vyvažovat nebo leštit nebo co. Nevím co je na tom pravdy.
Mám stejnej problém, ale neumím to z auta vyndat.
TeeJay píše:Jsou to tyhle http://www.duraflexpubushes.com/mazda-m ... 5-50-c.asp
Na FB se plánuje GB, kde by měly vyjít i levněji a snad i s grafitem, ale to se uvidí... za ty prachy, i kdyby to po čase začalo vrzat, tak by to nemohlo být tak hrozný.
Spíš si nejsem moc jistej tím jádrem - s hliníkem jsou levné, s nerez ocelí seš cenově hned na dvojnásobku, pak už ztrácí smysl nad tím uvažovat, alespoň pro mě
Magnum_no píše:tady funguje FB skupina ? jak to že to nevim středy bych na prasáka použil staré nebo si vyrobim mové
TeeJay píše:Magnum_no píše:tady funguje FB skupina ? jak to že to nevim středy bych na prasáka použil staré nebo si vyrobim mové
Ani ne, ale tenhle člověk to domlouvá. Ale vidím to tak, že si je objednám a vyzkouším, když stojí třetinu co IL, tak mi toho snad ani nebude škoda, kdyby byly hrozné ale teď ještě nejsou na pořadu dne. Jinak bez siláčů na diff to vyjde ještě levněji, kolem 3200 i s poštovným... ale uvidím, jak dopadne ten GB.
Magnum_no píše:Lze vše sundat ze spodu včetně obou nápravcic aby zůstal motor v autě ? chápu že ho budu muset přichytit nějak nahoře (kočka ze stropu) chci dělat komplet podvozek včetně nápravnic aby se na to nemuselo šahat dalších x let ale tohle nějak nemůžu hohledat.
Siláče na motoru se taky mění ze spoda?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 53 návštevníků