Windshots..

Re: Windshots..

Příspěvekod Dee #4 » 07 kvě 2010, 01:13

o jake priblizne cene se tady bavime henry :?:
Obrázek
www.autobeky.cz - Prodej náhradních dílů, servis a úpravy, mytí a detailing
Dee #4

Příspěvekod riderhenry » 07 kvě 2010, 02:07

odpovim odkazem ;)

http://www.bethania-garage.com/deuce.htm

Muzes rovnou mrknout, co vsechno delaji. Predpokladam, ze se bude dat sehnat i levneji, treba i pouzity... ;)
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod Dee #4 » 07 kvě 2010, 02:26

dekuju ;) tyjo sem netusil ze to bude az takhle mastny, kazdopadne za to ze to bude stainless pochromovany chtej $450 navic :?: :!: A neupadli treba :o :shock: Takze dobry, tohle zatim resit nebudu :lol: To si radsi koupim novy kola :twisted:
Obrázek
Dee #4

Příspěvekod Pavel » 07 kvě 2010, 07:18

Mám pocit, že ten jakoby chromovaný je leštěný nerez. Jinak je vyzkoušené, že tyto těžké oblouky zhoršují jízdní vlastnosti auta. Těžiště se dostává o dost výš. Hmotnost Hard Dogů je 20-25kg. Já ho na autě mám, ale už bych to podruhé neudělal. Nakupoval jsem http://www.ilmotorsport.de/shop/article_list.php5?depth=2&oid=118&show=true&PHPSESSID=235a833044635c734790e4db0afe2611. Co zatím vím, tak v ČR jsou dva. Jeden mám já a druhý Ryba.
Než budete utrácet za clony proti větru, tak bych každému doporučil odstrojit sériovou clonu a svézt se. Vzduch pak do auta proudí níž a vůbec nefouká na hlavu. Já takhle jezdím druhý rok a po dálnici rozhodně nejezdím 120km/h kvůli větru.
Pavel

Příspěvekod George » 07 kvě 2010, 07:27

tak to zhoršení bude taky dost subjektivní pocit podle mě... ne každý to tak musí brát, ale chápu, že to třeba tobě vadí. Jinak já budu rám určitě řešit časem a až ho budu řešit, bude už auto stejně bez měkké střechy, takže se ta váha trochu vykompenzuje
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Pavel » 07 kvě 2010, 07:57

George píše:tak to zhoršení bude taky dost subjektivní pocit podle mě... ne každý to tak musí brát, ale chápu, že to třeba tobě vadí. Jinak já budu rám určitě řešit časem a až ho budu řešit, bude už auto stejně bez měkké střechy, takže se ta váha trochu vykompenzuje

Jestli rám skutečně chceš, tak místo těžkých Hard dogů a Bossfrogů se koukni na rámy Cusco. Něco dělají dokonce z duralu.
Pavel

Příspěvekod George » 07 kvě 2010, 08:58

Cusco jsou dobrý, hlavně často mají i rozpěry až dopředu, ale já budu nejspíš rám vyrábět
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod dopr » 07 kvě 2010, 14:35

Na ten raceland zadne oblouky nepotrebujes. Kdyby ses meknul do me galerie, videl bys, jak to vypada ;) A toto neni ani nijak nebezpecne, jako obyc stylebary. Je to lehoucky (jen nejaka tenka trubka a sitka), chytne se to na 2 souby, kde se uchycuje treba oigo clona. Da se to i sklopit.
Stal me do 1500 i s postou.
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod Dee #4 » 08 kvě 2010, 13:11

diky moc dopr, to sem potreboval vedet ;) pak mrknu na ty fotky. Jinak sem zjistil ze pokud jede ridic sam tak to mene fouka pokud mate stahnute pouze ridicovo okenko a spolujezdce je nahore :lol: a dnes jsem bez strechy zkousel 170 a stale je to krasne snesitelny, jen se to asi zitra projevi na pohyblivosti krku :oops: :lol:
Obrázek
Dee #4

Příspěvekod rimmer132 » 09 kvě 2010, 18:02

Proc se vlastne porad opakuje, ze stylebar je nebezpecny? Zatim jsem pro to necetl jediny argument, napada me jen alternativa, ze se pri nehode clovek prasti do hlavy. V tom pripade ale tuplem nechapu doporuceni k instalaci funkcniho ramu, ktery presahuje sedadla, je spojeny s kastli a pri jeji deformaci se spis zasune do interieru. V te souvislosti si vzpominam, ze jsem nekde cetl clanek nejakeho Americana, kteremu v kufru zaparkovalo na dalnici auto a diky HardDogu odesel od auta s akorat pomackanym zadkem s tezkym otresem mozku a oknem :?. Od prorazene lebky ho asi uchranilo jen to, ze mel ram dukladne omotany closed-cell penou. Preji dobrou chut! :evil:

Takze zadne trubky mi do auta nesmi, tim spis kvuli dalsim kilum a jeste tak vysoko, FL je uz tezke dost.
Co se pruvanu tyce, ten me sral non plus ultra, tak jsem koupil nekrestansky drahe plexi do Windbloxu. Pominu-li fakt, ze neprilozili ani blbe srouby, ale plastove "Christmas-tree" spuntiky, ze konzole barvou absolutne nejsou tan FL interier a maji silene vule, ktere vycpavam kouskama duse z byciklu, aby plexi nerachtalo a akrylat je v miste ohybu nataveny, funguje to a samotne plexi je aspon orezane kvalitne. Je to asi nejvetsi plexi, jake se da poridit a funguje bezvadne, nicmene pomer cena-kvalita zpracovani k pos*rani :roll:
2003 NBFL 1.9 Memories Obrázek ...f mohéru!
rimmer132

PředchozíDalší

Zpět na Technika MX-5