Proc se vlastne porad opakuje, ze stylebar je nebezpecny? Zatim jsem pro to necetl jediny argument, napada me jen alternativa, ze se pri nehode clovek prasti do hlavy. V tom pripade ale tuplem nechapu doporuceni k instalaci funkcniho ramu, ktery presahuje sedadla, je spojeny s kastli a pri jeji deformaci se spis zasune do interieru. V te souvislosti si vzpominam, ze jsem nekde cetl clanek nejakeho Americana, kteremu v kufru zaparkovalo na dalnici auto a diky HardDogu odesel od auta s akorat pomackanym zadkem s tezkym otresem mozku a oknem
. Od prorazene lebky ho asi uchranilo jen to, ze mel ram dukladne omotany closed-cell penou. Preji dobrou chut!
Takze zadne trubky mi do auta nesmi, tim spis kvuli dalsim kilum a jeste tak vysoko, FL je uz tezke dost.
Co se pruvanu tyce, ten me sral non plus ultra, tak jsem koupil nekrestansky drahe plexi do Windbloxu. Pominu-li fakt, ze neprilozili ani blbe srouby, ale plastove "Christmas-tree" spuntiky, ze konzole barvou absolutne nejsou tan FL interier a maji silene vule, ktere vycpavam kouskama duse z byciklu, aby plexi nerachtalo a akrylat je v miste ohybu nataveny, funguje to a samotne plexi je aspon orezane kvalitne. Je to asi nejvetsi plexi, jake se da poridit a funguje bezvadne, nicmene pomer cena-kvalita zpracovani k pos*rani