Poradíte? Střecha,rozvody

Re: Poradíte? Střecha,rozvody

Příspěvekod Winie » 15 dub 2012, 16:28

zaklad je strechu vubec nenatahovat :lol:
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod Frankie Sporty » 15 dub 2012, 20:11

Já to převážně patlám od želvy (turtle wax black plastic).. nejdřív to pořádně vezmu houbou, klidně i drsnou s šamponem.. a pak gumový rukavice a houbičkou nenasu a snažím se to do toho vtlačit.. Má to dva efekty, zaprví střecha je černá, ale zároveň do matna.. Mě se právě ten vzhled jak kdyby ti to nekdo natřel olejem nelíbí.. Jelikož je to vinyl, tak pak asi tři místa jen lehce máznu klasickou indulonou a naivně si myslím, že to nepopraská :) Už tenhle bordel je dost mastný a odpuzuje vodu a snad uplně všechno, protože poprví jsem to z rukou nemohl dostat snad týden.. A když tomu chci dát ještě třešničku, tak vozím obyč impregnaci na koženku ve spreji.. jednou časem přestříkneš, hadrem přetřeš a taky v pohodě..

Hlavně vinil jako takový nemusíš ani tolik impregnovat.. Impregnace je nejdůležitější na látkovou střechu, přes vinil se ti voda nedostane, když ho nemáš jako cedník.. takže spíš je důležitý tu koženku jednou napouštět mastnotou a změkčovat... A když ti to sluníčko jednou za čas vyšisuje, tak to zase napatlat něčím černým..
No matter what you do in live... MAKE IT YOUR OWN!!
Frankie Sporty

Příspěvekod kousmen » 15 dub 2012, 20:14

Já jsem to teda před první impregnací na pumpě vydrhl kartáčem a jarovou vodou, opláchnul, projel se aby to oschlo a na odpočívadle napatlal sonaxem. Výsledek výbornej, budu to tak dělat vždycky...
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod bmxdave » 15 dub 2012, 20:43

Je pravda že sem to dělal celkem narychlo, už se pomalu stmívalo :lol: ale umyl jsem ji pečlivě vodou, za chvilku byla suchá tak jsem to tou houbičku nanesl a takhle to dopadlo, no uvidím ještě mě tam dost zbylo tak to někdy zkusím udělat ještě pečlivěji a uvidím...
bmxdave

Příspěvekod vojtiiisek » 16 dub 2012, 15:00

vojtiiisek píše:Já bych zkusil střechu zalepit s touto vulkanickou páskou http://www.metaflux-ts.cz/index.php?page=detail&uid=233
Prodávají se dva rozměry. Bohužel nevím kam jsem ztratil ceník, takže cena je neznámá. :roll:

Takze cena vulkanicke pasky je 276,- 19mm sire x 10m delka, a 561,- sire 50mmx10m

Urcite by to chtelo vyzkouset:)

Od teto firmy jsme v mym predchozim zamestani kupovali ruzne oleje,maziva,lepidla a absolutni spokojenost se vsim:)
NA > NBFL > NB > NC

*Se silným autem jsi rychlý na rovinkách, s lehkým autem všude* Colin Chapman
vojtiiisek

Příspěvekod bmxdave » 16 dub 2012, 15:30

vojtiiisek : díky, podívám se po tom
bmxdave

Příspěvekod Krenstik » 16 dub 2012, 18:01

Prusvih je ze tohle nalepis na to roztrzeni, takze tam das vlastne neco navic a pri skladani to muze vadit. S tim jsem bojoval u sve puvodni oprav, kdy ta zaplata vadila po sklopeni ohnuti a celkovemu slozeni strechy.

Asi vecer vyfotim jak vypada ta moje oprava, pokud to nekdo nema vyfocene.....
Mazda 3 a k tomu nějaký fašista.....
Krenstik

Obrázky: 36

Příspěvekod bmxdave » 16 dub 2012, 18:29

Krenstik píše:Prusvih je ze tohle nalepis na to roztrzeni, takze tam das vlastne neco navic a pri skladani to muze vadit. S tim jsem bojoval u sve puvodni oprav, kdy ta zaplata vadila po sklopeni ohnuti a celkovemu slozeni strechy.

Asi vecer vyfotim jak vypada ta moje oprava, pokud to nekdo nema vyfocene.....

Jo hod sem nějaké foto, bude to lepší ;)
bmxdave

Příspěvekod Krenstik » 16 dub 2012, 19:06

jedna starší, jak to vypada na "vyšusované" střeše:

Obrázek

jedna aktuální:

Obrázek

detail:

Obrázek

zevnitř:

Obrázek

a vrch střechy:

Obrázek

Sorry za velikost.... :oops: :mrgreen:
Mazda 3 a k tomu nějaký fašista.....
Krenstik

Obrázky: 36

Příspěvekod bmxdave » 16 dub 2012, 19:43

Krenstik: Díky moc za fotky!! Ty jo takovou díkru jsi tam měl? ale je to opravdu parádně zalepené,opravené. Já jel dneska s ní do servisu a poprvé za deště a zjistil jsem že mi tam trošku teče, konkrétně tam kde máš fotku toho vnitřku tak za uchycení pásu byl kobereček trochu vlhký a pak po cestě pár kapek spadlo na spol. sedadlo kolem okna ale to bylo asi tím že jsem jel, když sem nastupoval tak sem se díval všude a nic, jen za těma pásema to bylo. ty díry jsem zalepil ale je tam zespodu jakoby díra pořád, nevím jak to popsat, já to dyštak zitra pofotím a řeknu ti co konkrétně myslim, jinak dík ;)
bmxdave

PředchozíDalší

Zpět na Technika MX-5