Poradíte? Střecha,rozvody

Re: Poradíte? Střecha,rozvody

Příspěvekod Muzzy » 09 kvě 2016, 22:58

Ja jsem pouzil prumyslove lepidlo na dopravnikove pasy rema tiptop sc2000. Zatim nemam dlouhodobou zkusenost (to by musel krenstik), ale pusobi na me dobre. Zkusebni vzorek drzel lip nez lepidlo na displej. Jinak taky by mohlo fungovat lepidlo na okna - ©m8rinek
Obrázek servis & úpravy
Muzzy

Obrázky: 0

Příspěvekod vhml » 10 kvě 2016, 07:54

Víceméně to pořád drží, trošku se začínají nadzvedávat okraje, kde je tenká vrstva, ale drží to.
vhml

Příspěvekod Muzzy » 10 kvě 2016, 07:59

vhml - pokud mluvis o tiptopu, tak by nemel byt problem to opravit. Lze aplikovat v neomezene vrstvach i po zaschnuti, takze oprava odlepujicich okraju by mela byt OK...
Obrázek servis & úpravy
Muzzy

Příspěvekod Martyp » 10 kvě 2016, 09:23

Muzzy píše:Ja jsem pouzil prumyslove lepidlo na dopravnikove pasy rema tiptop sc2000. Zatim nemam dlouhodobou zkusenost (to by musel krenstik), ale pusobi na me dobre. Zkusebni vzorek drzel lip nez lepidlo na displej. Jinak taky by mohlo fungovat lepidlo na okna - ©m8rinek

Tak lepidla na autoskla mě taky napadlo, zůstane krásně průžný a je to pevný...Navíc můj kolega s tím lepí snad všechno a zkušenosti dobrý...
Pro zajímavost, v Reichu jsem našel třeba toto, kde je přibalený právě Uhu..Jinak celkově ta sadička nevypadá uplně blbě...
http://www.korbundsohn.de/shop/themes/k ... gorieid=17
NB 1.6, 07/2000....Twilight Blue Mica
Martyp

Příspěvekod Martyp » 30 kvě 2016, 12:13

Lehce to tu oživím..
Tak už cca 14 dní zpět jsem se dal do opravy střechy..Velké díky Muzzymu za kus střechoviny na záplaty..!!
Vymýšlel jsem pořád co s tím, zda prošít, neprošít a po všemožném pátrání jsem nakonec došel k závěru, že zatím zkusmo přilepím a případně časem prošiju..Podotýkám, že oprava proběhla na obou stranách střechy...
Takže, z vrchu jsem přilepil lepidlem UHU, dle úsudku, že mistři Korb & syn by to nelepili jen tak nějakou bramborovou kaší (viz předchzí příspěvek)..Použil jsem toto http://www.uhu.cz/cs/p/uhu-all-purpose- ... 76555.html a zespoda ještě díru podlepil tenkou, byť bytelnou kůží, za použití taktéž lepidla UHU, leč na bázi chemoprenu. Drží to jak fík, zatím, těsní to - deštěm /ceďákem jak kráva/ prověřeno, tak uvidíme.. :) Jinak lepidlo se fakt osvědčilo i domácnosti apod...
Výsledek posuďte sami.. ;)
Přílohy
011_w.jpg
010_w.jpg
Martyp

Příspěvekod Tommy014 » 30 kvě 2016, 12:17

Moc pěkný:)..jak se ti to pak chová když to skládáš a zas natahuješ?:)..drží to to lepislo v pohodě?
Tommy014

Obrázky: 2

Příspěvekod Martyp » 30 kvě 2016, 13:46

Díky! :)
Jj, drží to naprosto v pohodě, střecha za těch 14 dní byla dole nepočítaně a drží to pořád stejně dobře..Lepil jsem mokrou formou /lepidlo jsem dal jen na záplatu/ a nechal dle návodu zavadnout víc jak 24hod, pro jistotu.
Než sem auto koupil, tak střecha byla asi poslední dobou vesměs natažená, takže se skládá maličko ztuha a po nalepení záplat nepozoruju žádnej rozdíl..Teď mi přijde, že už se naopak celkově začíná rozhýbávat..Záplaty se chovají jako střecha, zmáčknou se a po hodině a dýl se krásně napnou, když střechu zase zatáhnu..Měkkou kůží jsem to podlepoval právě záměrně, aby tam už nevznikla další tuhá vrstva a odpor. Takže s výsledkem jsem spokojenej... ;)
Martyp

Příspěvekod Malis » 22 bře 2017, 11:53

Ahoj, tak lepidlo UHU jsem objednal, nemáte někdo zbytky starý vinylový střechy na záplaty? Potřebuju dva kousky 5x10cm a jeden 5x5cm. Díky :D
1.6 NB černá jako noc
Malis

Příspěvekod Cromoly » 22 bře 2017, 14:47

Mrkni ke mne do inzerce ;-)
Cromoly

Předchozí

Zpět na Technika MX-5