Boty na řízení

Re: Boty na řízení

Příspěvekod gangal » 19 bře 2017, 23:52

Ale chceš. :D :D Na nějaký horský pochody to není, mají dost slabou podrážku, ale lehčí terén zvládají v pohodě, tak se dají použít nejen v autě. Já jsem s nima zvládnul výšlap na Pravčickou bránu, ale to byl extrém. :o :D
gangal

Příspěvekod hospodský » 20 bře 2017, 01:09

jarka píše:Ono boty "jen" na řízení není úplný nesmysl. Dlouho jsem tomu nevěnoval pozornost a řídil v tom co jsem měl zrovna na nohách, ale když chce člověk opravdu řídit (třeba na okruhu), tak když si na to zvykneš tak ten cit je k nezaplacení. Když se jedu vyvenčit miatou, tak mám v garáži u auta boty v kterých "jen" řídím. Možná je daleko efektivnější koupit boty s úzkou podrážkou a dobrou patou za 1500 než nasypat do auta x-tisíc na úpravách a pak to nemoct pořádně ovládat...

Tak.
Navic, treba ty speed caty od Pumy se nechaji sehnat pod 15 stovek. Kdyz vemu, ze tim, ze jsou opravdu jen na rizeni vydrzi mnoho let. Clovek je totiz neochodi..
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod Pelko » 20 bře 2017, 12:04

Jirka píše:
Andre_fux píše:Jezdím v těchto pumách (Puma Speed Cat):
msk--Puma-Speed-Cat-Suede-SX-N zech680340 340_LRG.jpg
Jsem s něma velice spokojený.

Dají se sehnat i bez té podělané nášivky

Tak to je jasná volba, když to má v názvu speed :-D

15hp k dobru :D
Pelko

Příspěvekod Jirka » 09 dub 2017, 22:20

hospodský píše:
jarka píše:Ono boty "jen" na řízení není úplný nesmysl. Dlouho jsem tomu nevěnoval pozornost a řídil v tom co jsem měl zrovna na nohách, ale když chce člověk opravdu řídit (třeba na okruhu), tak když si na to zvykneš tak ten cit je k nezaplacení. Když se jedu vyvenčit miatou, tak mám v garáži u auta boty v kterých "jen" řídím. Možná je daleko efektivnější koupit boty s úzkou podrážkou a dobrou patou za 1500 než nasypat do auta x-tisíc na úpravách a pak to nemoct pořádně ovládat...

Tak.
Navic, treba ty speed caty od Pumy se nechaji sehnat pod 15 stovek. Kdyz vemu, ze tim, ze jsou opravdu jen na rizeni vydrzi mnoho let. Clovek je totiz neochodi..

čoveče tak jsem se po nich vydal a už je v podstatě skoro nikde nemají :( existují nějaké drift caty, ale jsou to koženkové -> horko a navíc mají logo ferrari. Což nelze, jak jistě chápete...
Jirka

Příspěvekod hospodský » 10 dub 2017, 20:36

Koupíš černý lihový fix, koňa přešktneš, nakrelíš si tam logo Mazdy a hotové, vyřízené.. :idea: Jinak namátkou, třeba tu by je měli mít https://www.urbanstore.cz/muzi/panske-b ... -cat4.html . Nebo ofiko puma stránky, tam jich je habakuk. Speedcaty bez loga mají dole. http://us.puma.com/en_US/men/sport/motorsport/shoes
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod Safa » 10 dub 2017, 21:09

hospodský píše:Koupíš černý lihový fix, koňa přešktneš, nakrelíš si tam logo Mazdy a hotové, vyřízené..

:lol: :lol: :lol:
Kochám se, tedy jsem...
Videa z výletů - zde: http://www.youtube.com/user/Safabox/videos
Safa bloguje - zde: http://www.autickar.cz/blog/safablog
Safa

Příspěvekod Jirka » 10 dub 2017, 21:15

Speed Caty mají v A3 sportu za 1650 a jak píše André, jsou bez té modré husto-nášivky sparco na jazyku :o

a vůbec, mohla by se puma spářit s mazdou, když už zahýbá ferrari s bmw a petronas...
Jirka

Příspěvekod hospodský » 10 dub 2017, 21:55

Však se spolu pářili ;) A dokonce udělali přímo pro nás s prďáckou jimba ittai výšivkou na jazyku, ale už se bohužel nedělají.. viz. http://www.ilmotorsport.de/shop/xxlpics ... e-37-1.jpg
Jinak se třeba mrkněte i na boty od fa. Piloti. Ty si lidi taky pochvalujou..
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod rcrtgriffin » 23 dub 2017, 21:05

Za mě mají ty pumy moc vysokou podrážku na patě a do toho málo materiálu držícího nohu, takže mi z nich ve výsledku "vyklouzávala" noha. Objednal jsem si tedy znovu boty sparco- měl jsem time 77, teď esse a spokojenost. Vyhovují mi střihem i velikostí. Uvidím co výdrž, ty #77 jsem tak nějak zneužíval i na normální denní chození, protože jsou, alespoň pro mě, vážně pohodlné (krom na kočičích hlavách a kamenech, to je naopak hrůza :D ) a moc dlouho v prezentovatelném stavu nevydržely... takže jsem zvědavý, jestli mi vydrží ty látkové o něco déle, když je budu používat trochu víc selektivně...
MX-5 NBFl 1,6l Emerald green Mica
rcrtgriffin

Obrázky: 1

Příspěvekod Robo96 » 24 dub 2017, 08:19

ked uz, tak poriadne...
Obrázek
2001 NB2 Brilliant Black 1.6 → 1.8 swap - donor
1995 NA2 Brilliant Black 1.6 → full NB2 1.8 swap.. hotovo, Eaton M62 supercharged
Robo96

Obrázky: 17

PředchozíDalší

Zpět na Technika MX-5