jarka píše:Ono boty "jen" na řízení není úplný nesmysl. Dlouho jsem tomu nevěnoval pozornost a řídil v tom co jsem měl zrovna na nohách, ale když chce člověk opravdu řídit (třeba na okruhu), tak když si na to zvykneš tak ten cit je k nezaplacení. Když se jedu vyvenčit miatou, tak mám v garáži u auta boty v kterých "jen" řídím. Možná je daleko efektivnější koupit boty s úzkou podrážkou a dobrou patou za 1500 než nasypat do auta x-tisíc na úpravách a pak to nemoct pořádně ovládat...
Jirka píše:Andre_fux píše:Jezdím v těchto pumách (Puma Speed Cat):Jsem s něma velice spokojený.
Dají se sehnat i bez té podělané nášivky
Tak to je jasná volba, když to má v názvu speed
hospodský píše:jarka píše:Ono boty "jen" na řízení není úplný nesmysl. Dlouho jsem tomu nevěnoval pozornost a řídil v tom co jsem měl zrovna na nohách, ale když chce člověk opravdu řídit (třeba na okruhu), tak když si na to zvykneš tak ten cit je k nezaplacení. Když se jedu vyvenčit miatou, tak mám v garáži u auta boty v kterých "jen" řídím. Možná je daleko efektivnější koupit boty s úzkou podrážkou a dobrou patou za 1500 než nasypat do auta x-tisíc na úpravách a pak to nemoct pořádně ovládat...
Tak.
Navic, treba ty speed caty od Pumy se nechaji sehnat pod 15 stovek. Kdyz vemu, ze tim, ze jsou opravdu jen na rizeni vydrzi mnoho let. Clovek je totiz neochodi..
hospodský píše:Koupíš černý lihový fix, koňa přešktneš, nakrelíš si tam logo Mazdy a hotové, vyřízené..
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 22 návštevníků