Zvody NBFL 1.8 - ulomeny steft - ako ho dostat von?

Zvody NBFL 1.8 - ulomeny steft - ako ho dostat von?

Příspěvekod drzko » 27 kvě 2017, 13:16

Ahoj,

pri vymene spojky mi akoze mechanik ulomil jeden steft na spoji zvodov a katalyzatora a nechal to tak so slovami, ze to drzi a nefuka. Samozrejme to minuly vikend povolilo, vyrazilo tesnenie a fuka.
Nakolko je tam debilny pristup, zhodil som dole zvody, aby som ten steft mohol vytiahnut, ale dost sa mi s tym nedari.
Mam par otazok:
Ako najlepsie ho dostat von, ked to nemam ako nahriat a mam len zakladne naradie?
Chcel by som stefty pri skladani nahradit srobami-pouzivali ste niekto povodne zavity, alebo je lepsie ich odvrtat a zaistit to matkou? Ak povodne, je tam nejake exoticke stupanie zavitu, alebo tam bude pasovat nieco z bezneho obchodu?
Dik za kazdu radu!
1.8 NBFL
drzko

Re: Zvody NBFL 1.8 - ulomeny steft - ako ho dostat von?

Příspěvekod Dacan » 29 kvě 2017, 17:24

mě nejvíc pomáha svářečka, vem svody k někomu kdo ji má a skuste tam navřit matku nebo daco...., jinak vyvrtat malým vrtákem, pakvětším a nakonec protahnout zavit...ale je to oser
já sem protahl při výměně převentivně závity závitníkem...stoupání normlní
mám NAčko 1.8
Dacan

Re: Zvody NBFL 1.8 - ulomeny steft - ako ho dostat von?

Příspěvekod drzko » 29 kvě 2017, 22:06

Dik, uz som ho dostal von-tri dni polievania WDckom a potom som to chytil za steft do zveraku a zatocil celymi zvodmi, trosku na pracloveka, ale podarilo sa.
Zajtra by som mal mat tesnenie a pojdem si kupit sroby, takze ma caka uz len to cele zase poskladat :evil:
1.8 NBFL
drzko

Zpět na Technika MX-5