tak ako pise
GramoMozme vecer aj popit daco, ale zase ked sa povie ze sa rano skoro vstava tak nam to nerobi problem. Mozno budeme taky unaveny ze pojdeme hned spat heh
Chapem napr ze pisu ze na Grossglokcner treba fakt stat skoro rano a vyrazit mozno pred 8 hod aby sa to nezaplnilo busmi a pod.
Dialnice tak isto, cas usetreni dialnicou sa moze venovat alpam. Mozno prvu cast rakuska nejaku nezaujimavu ist dialnicou a potom prejst na okresky, ale prisposobime sa ako sa povie
Stravovanie to iste, mozme si obcas vsetci sadnut na pizzu, alebo sa stravovat iba v mekacoch a pod. Tiez sa prisbosobime.
Tempo by som volil asi take pohodove kedze asi berieme aj priatelky a ma to byt vylet, ale jasne ze mozeme ist aj rychlo...Asi podla predpisov.
Urcite ziadne nahananie ze rychle niekam prist a rychlo odtial prec. Trebars by bolo fajn zastavit, pofotit, aj ked iba na pol hodku.Nie ze pridem domov ani nebudem vediet kde som bol a ani jedna fotka,heh
..A mozu byt aj nejake pesie vylety, ci uz v meste, alebo po prirode...Nech nesedime stale v autach. Ved sa dohodneme...jasne ze nie celoodenne vylety.
Prisposobime sa, kedze ide o to zazit vela zabavy so super ludmi