Pavel260 píše:Jel bych v dubnu do porsche můzea v dojčlandu, přidal by se někdo?
Pavel260 píše:Jel bych v dubnu do porsche můzea v dojčlandu, přidal by se někdo?
PeterS píše:ja do Lindau múzeum u BodenSee pána Felixe Wankela a prej je tam kopec Wanklú tedy i Mazdy
PeterS píše:u mňa sa začínajú rysovať plány na sezónu 2015 ako prvé pojdem v druhej polovici (jún) 6/2015 do ITA k moru (Julske Alpy - Toskánsko - Rím - Sardoška? alebo až Calabria?)
v srpen/august určite moje km budú venované Alpám (Švajčiarsko-ITA-AUS) prejsť za cca 10 dní čo najviac pässe ... už len doladiť konkrétne dátumy a trasy ak by ste sa chceli niekto pridať určite sa dá dohodnúť v rámci kompromisu
Jirka píše:Mimochodem: Jestli už plánujete cestování na léto, zkuste mrknout na ubytko přes Airbnb. Je to v soukromí u lidí, co nabízí celý dům, nebo jen pokoj. Už jsme přes tohle přespávali asi 10x, takže zkušenosti (vlastně jen pozitivní) jsou, klidně se ptejte do SZ, rád poradím.
Jo a když se zaregistrujete přes můj link, dostanete jako bonus 612 Kč kredit. Já taky, ale proč si nepomoct vzájemně, že jo
notabenex píše:17.4 -19.4 já a vorw.. AT, Wildalpen a tak přidá se nkdo?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník