Čaute,
Ako mnohí isto viete, tak seriová vyrovnávacia nádobka chladiacej kvapaliny u modelu NC mk3, ktorá je vyrobená z plastu, má tendenciu praskať okolo hrdla, čo môže viesť až k fatalným následkom.
Na riešenie tohto problému Vám rád predstavujem nádobku vyrobenú z hlínika.
Každá nádobka je pred predaním zákaznikovi testovaná do 4 barov aby sa zistili prípadné nedostatky, tento postup žiaľ nie je štandardom u mnohých iných výrobcov.
V mene značky MAD fabworx by som Vám chcel predstaviť aj niekoľko ďalších produktov, ktoré už v portfóliu máme:
NC vyrovnávacia nádobka chladiacej kvapaliny (Expansion tank) - 245 € bez dph- Vyrobená z hliníku
- V čiernej práškovej farbe
- Na boku nádoby je umiestnené priehladne sklo, ktoré slúži na kontrolu hladiny kvapaliny
NC nádobka pre kvapalinu posilňovača riadenia (Power steering tank) - 225 € bez dph- Vyrobená z hliníku
- Každá nádobka je pred predaním zákaznikovi testovaná do 2 barov
- V čiernej práškovej farbe
- Na boku nádoby je umiestnené priehladne sklo, ktoré slúži na kontrolu hladiny kvapaliny
V prípade, že by ste si chceli zakúpiť obe = 425 €.NC brake stopper 55 € bez dph- Zabráňuje nechcenému pohybu posilnovača brzd, hlavného brzdového valca, ktorý vzniká pri ostrom brzdení
- Lepší pocit z brzdenia
NC Oil housing Cena verzie bez možnosti použitia výmenika je 359€ bez dph
Cena verzie s možnosťou použita výmenika je 397€ bez dph
- odolný voči lámaniu vonkajšieho závitu (OEM), ktorý pod záťažou ma tendenciu prasknúť v prípade kombinácie OEM oil housing + oil sandwich
- možnosť monitorovanie tlaku a teploty oleja
- plus možnosť zachovania OEM vymeníka oleja, ktorý primárne slúži na ohrievanie oleja pri studených štartoch (samozrejme možná aj "race" verzia bez tejto možnosti, prípade verzia na relokáciu olejového filtra
- možnosť použitia väčšieho olejového filtra + jednoduchší prístup k filtru v prípade vymeny oleja
NA/NB/NBfl Hard Top drziaky 87 € bez dph - "coupe feeling"
- zvyšujú tuhosť karosérie
- rozdiel vo váhe - ~3140 g (OEM) vs. ~840 g (MAD fabworx).
NC svetlo do kufra 39,96 € bez dph Do budúcna sú v pláne veci ako ND brake stopper, ND oil housing, držiak na bicykel na NC a mnoho dalšieho.
V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať (správa, email).
mad.fabworx@gmail.com
https://madfabworx.com/