od willy2.0 » 07 bře 2011, 20:46
No co na to říct, máš i pravdu. Já to třeba nějak rychlostně s MX5 nepokouším, prostě si v tom nevěřím tolik jako s předokolou...Jedu rychle, ale tam kde jsem si to, už projel. To je podle mě celkově zlatý pravidlo u zadokolky a odpověd na tvé první slova, musí se jezdit trošku opatrnějš zkrátka s žigulem:-) Ale o to víc je to funny i v menších rychlostech zas.
Samozřejmě je to všechno o naladění auta, samozřejmě existujou i zadokolky s kterejma se dá jezdit velmi rychle na okrsce(třeba v M3 jsem se cejtil mnohem líp, brzdilo to pořádně, sedělo), ale vždycky tam bude ten respekt, z tohodle pohonu...Musí se prostě víc počítat s tím, že na nezpevněným povrchu, tě ten zadek může vyučit, když to přepískneš.
Každopádně je to výzva proti předokolce, která je mnohem lehčí na řízení určitě jakoby, když se bavíme tedy o normál rychlostech..Pokud v té předokole budeš pak chtít ject taky ten Max limit např. na rozkákaný cestě... každej si na to taky netroufne, je to pak velký závodění.....
Ale ta zadokolka má nepochybně taky to svoje kouzlo, i proto jsem do toho šel.Jak se říká Flat Out:-).... Každá koncepce má to svoje.
Proto budu vždycky s předokolkou asi rychlejší, určitě si v ní věřím víc...Můj kámoš soutěžák říká, když se v tom necejtíš, jdi od toho. Není to tak horký, čapám ji po krku, já se aut nebojím...Ale nehoním to nějak do protahováků, to, už jsem psal,cejtím, že se to autu ani nelíbí.
Jinak co se týče MX5 vs žena vs sníh, tak to nehrozí, moje umí řídit dost dobře , ale sama řekla, že se toho bojí. I nějaké BMW se stabilizacema bych jí nenutil na zimu, v tomhle je u nás jasno, ikdyž fakt jezdí často, řidičák má 7let. Copak auto přesně tak, ale nerad bych taky, aby se jí něco stalo, nebo něco někomu jinýmu.... Prostě zadokola je podle mě pro ženskou na zimu, zbytečnej stress, nebezpečí. Ale tak, třeba jsou nějaké Michel Moutonové", kterejm to nevadí.
Maximum Atack"